scar wrote:esti foarte arogant si stupid de inadaptat. Si ai jignit pe foarte multi prin comportamentul tau. Pe multi care ti au fost prieteni.
Sa ti fie scarba de tine!
Pe mine nu m-a jignit.

Ce tot aveti ma cu omun? Eu zic ca e de apreciat ca a ajuns unde si-a dorit. Mai conteaza a cata oara a dat pana sa intre? Important e sa fi fost jurist inainte, ca i se asimileaza vechimea, nu de alta. Am un coleg care a dat de 4 ori pana sa intre. Si a reusit pana la urma.
Problema nu e a cata oara a dat la Inemeu. Problema e ca generatiile sunt, parerea mea, tot mai slabe de la un an la altul. Dovada ca a scazut baremul in 2008 la 70 de puncte. Iar in 2007 ca sa se completeze locurile s-au anulat vreo 4-5 grile care s-au acordat din oficiu tuturor candidatilor. Ca de nu ramaneau cu auditori de ordinul zecilor.
Si continuand rationamentul, aminitit-va ca pana in 2005 era si baremul de 80 si urma si proba de spete, iar cu toate acestea locurile se ocupau.
Daca in 2008 ar fi fost barem de 80 si spete din cei 30 care facusera cele 80 de puncte mai picau destui la proba a II-a. Si atunci ce se alegea de INM?
Ma gandeam la inceputul primaverii la sporuri, pensii si alte cele. Problema e ca daca ma uit in spate la cei care sunt acum copii, cu cercel in nas, buric, etc., ori generatii EMO, stau si ma intreb: ce pensii ori sporuri ne vor plati astia?
Se pleaca din magistratura pe capete. Asta e o problema. Iar cei care vin... adica noi... suntem tot mai slab pregatiti de la un an la altul.
Dar dupa noi ce va urma?
Nu vreau sa para foarte dramatic mesajul, dar motive de ingrijorare in perspectiva am avea destule. Iar noi preferam sa ne certam pe forum cu Scar ori cu Ignite.
P.S. Nu stiu cine e Scar, dar daca e un magistrat, atunci cu atat mai mult limbajul sau lasa de dorit. Libertatea de exprimare incurajata grosolan de CEDO trebuie trecuta printr-un filtru al maturitatii si al constiintei fiecaruia.