Quo Vadis???

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
jojo

Post by jojo » 31 May 2009, 21:34

Veronica wrote:la alegerile prezidentiale din toamna birourile electorale vor ramane fara presedinti. :lol:
De ce la toamna? Europarlamentarele nu e bune? Ori e prea curand, mult prea curand, nu e timp suficient pentru negot...

@Scar, vezi? Nu e nici sange, nici macar instalatie si nici basescu nu e de vina de data asta. A sesizat doar CC si na ce razmerita a iscat.

scar

Post by scar » 01 Jun 2009, 19:18

JOJO...eu inteleg ce vrei tu sa spui...simt si eu asta...mi e scarba...insa nu sunt de acord cu anumite lucruri. Nu imi place cum se fac anumite lucruri.

gavril

Post by gavril » 02 Jun 2009, 16:38

meteorologii au anuntat schimbarea directiei deplasarii fronturilor de aer dintre est spre vest.
probabil datorita horoscopului sau karmei, odata cu schimbarea directiei vantului se mai schimba si cate parere doua trei .... pe forum.

carmemel

Post by carmemel » 02 Jun 2009, 19:00

eu zic ca pareri pe forum se schimba oricum , mai mult de voie de nevoie, decat datorita adierilor

scar

Post by scar » 03 Jun 2009, 10:11

Eu zic asa: unii sunt atat de dobitoci, incat nu tin minte care era discutia.

Era vorba despre bucuria prosteasca la gandul banilor. Despre lacomie si bucurie de taran nehalit.

Nu acelasi lucru se discuta acum. Asta isi da seama cineva care are cat de cat ceva in cap.

Pe mine nu ma cheama vacaru si nici nu ma trag din Giurgiu si nici nu rade nimeni la scoala de cat de idiot sunt. Si nici nu sufar schimbari de caracteri de genul: tara a venit la oras...hai sa ne adaptam.

Dar asa e cand esti prost facut gramada si stai in tufe urmarind diverse...si interpretand intr un mod de doi lei...ca sa demonstrezi...cat esti de dobitoc...inca o data.

Ochii larg inchisi!

gavril

Post by gavril » 03 Jun 2009, 17:18

ne zice o formatoare azi ca in 20 de ani de cariera ca si judecator nu a dat decat o amenda. eram foarte curios cum de s-a intamplat asa ceva. spunea ca a invatat sa se adapteze la om si sa-l stapaneasca. plus de asta, sustinea ca prin darea unei amenzi se taie comunicarea cu sala.

Scar, te-ai simtit ca musca.
ma santajezi ca unui securist semianalfabet (vezi inceputul filmului "Cel mai iubit dintre pamanteni") ca imi stii numele si locul de unde ma trag? ma doare fix in cot de tine si de santajul tau.
ti-am mai zis ca iti bazaie mustele pe la gura. iar asta e un fapt demostrat de prea multe ori de catre tine.

la modul cel mai sincer cu putinta, in momentele astea simt doar scarba fata de personalitatea ta virtuala. si cam atat.

Ma numesc Gabi Vacaru. Am intrat pe locul 100 la INM in 2008. M-am nascut si am crescut in Giurgiu. Ce mare lucru? Vrei si adresa exacta? Numai un om de inteligenta mediocra incearca sa profite de asemenea date pentru a ma santaja.

Cat despre vorba ta lunga din spatele unui user anonim ca as fi dobitoc, asta face nici cat 2 bani. Macar de-ar exista vreun indiciu in acest sens, dara o proba clara.

Sa fiu arogant, as zice ca iti dau lectii de drept cand vrei tu. Nu numai ca pot face asta, dar am si facut-o deja in putinele discutii contradictorii pe care le-am avut cu tine pe teme juridice.
Exceptand ultima discutie unde din cauza mirosului a trebuit sa ma retrag. Te "apropiasei" prea mult cu gura de mine.

nu uita ca tu ai intrat pe usa din dos a magistraturii. pe acolo pe unde intra prea putine valori si prea multi juristi cu o pregatire cel mult medie. asta-i o observatie facuta de oamenii din sistem. inclusiv de catre CSM, dar neoficial facuta.
prin asta tu nu ai demostrat nimic.
asa cum nici eu nu am demostrat nimic ca am luat la INM. e doar un fapt si atat.

Nu uita sa tragi apa cand termini de scris la raspunsul tau pentru mine!

:)

carmemel

Post by carmemel » 03 Jun 2009, 18:39

eu zic ca v-ati aprins cam tare, pt o miza a discutiei cam slabuta(bine ca nu sunteti fata in fata ca vedeam si ceva spectacol :mask: :mask: )
mai invat si eu cate ceva .. ba securist semianalfabet , ba ma doare fix in cot de tine, ba iti bazaie mustele pe la gura, ba taran nehalit, ba
dobitoc( a.... nu ca pe asta o stiam) :-( :-(

miri

Post by miri » 03 Jun 2009, 18:41

Gavril,daca inteligenta,pe care atat de mult incerci sa convingi ca o posezi,ar fi fost o stare de fapt,caracteristica tie,inainte de a trimite mesajul anterior adresat lui Scar,din inertie l-ai fi sters dar asa,ai dat dovada de cu totul altceva...

carmemel

Post by carmemel » 03 Jun 2009, 18:53

miri eu zic sa-i lasam sa se certe :| , pt ca ne mai imbogatim si noi vocabularul( desi eu una nu ma vad spunand asa ceva.... dar niciodata sa nu spui niciodata)
problema lor e ca sunt orgoliosi( dupa parerea mea ce e mult strica)

scar

Post by scar » 03 Jun 2009, 19:10

stai linistit ca nu dai lectii de drept nimanui. Asta crezi tu despre tine?Ti au aratat o mai multi pe acest forum. Si nu de aia m am luat eu de tine de la bun inceput.

Este vorba de faptul ca esti un mare taranoi, un complexat, unul care nu face fata unui anumit mediu si care incearca sa preia ca atare de la altii, iar pentru tine admiterea la INM inseamna ca acum poti spune ca nu mai esti taranoi. Asta este in mintea ta. Si stai linistit ca nu sunteti vazuti nici voi cu ochi buni. Nu e nimeni care sa spuna despre voi ca sunteti fenomene. Formatorii vostri spun ca sunteti niste mari tocilari care nu pot aplica ceea ce invata ca atare. Asta se spune despre voi.

Despre noi ... se spune ca examenul este mai usor decat admiterea la INM. Nu iau apararea nimanui insa. In nici un caz nu voi fi vreodata un blazat asa cum sunt multi si dintr o parte si din alta.
Insa despre voi in mod sigur se spune ca VOI nu sunteti in regula.
dESPRE cei care au 5 ani vechime...nu se poate spune prea mult...decat prin prisma subiectelor si a domeniilor din care vin.

Apropos de lectii de drept...ce dracu crezi tu ca stii? In afara de chestiunile la care ai acces in cadrul recuperarii facute la INM...ai impresia ca stii mare branza? Sa nu imi spui ca ma faci praf cu pregatirea ta de jurist de Giurgiu. Nu am nimic cu locul...insa stiu nivelul.

Tu spui ca dai lectii si crezi ca dai lectii la toata lumea, nu numai mie. Asta rezulta din atitudine. Te am vazut si pe alte site uri cu interventii stupide si mai presus de toate foarte arogante.

Si ai aceasta impresie ca stii multe tocmai pentru ca ai intrat la INM. Asa ca nu mai spune ca pentru tine nu inseamna nimic. Pentru tine si pentru foamea ta ... inseamna totul. Totul. Vezi si scrisoarea ta de adio si un cer instelat...pana revin...tii la o anumita imagine...cu greu dobandita...si tii cu disperare la parerea buna despre tine a unor expirati care au scris de a lungul timpului.
Se vede si din faptul ca apelezi la un titlu de carte. Simti nevoia sa ti aduci astfel de argumente tocmai pentru ca tu nu ai argumente suficiente. Atunci...vi cu M. Preda.

Eu nu ma simt mai important prin aceea ca am intrat pe undeva.
Tu te simti...si asta am observat o nu numai eu. Ci si prietenii tai de pe site. Eu te am atacat...in mod aproape instinctiv...am simtit ca esti superarogant. Altii nu au facut decat sa imi confirme.

Am incercat chiar sa si comunic cu tine...insa fumurile tale s au opus.

Apropos...parerea ta despre mine nu este tocmai una coerenta. A fost in functie de utilizatorul folosit.

tu nu ai cum sa ti faci o parere despre mine. eu stiu mult mai multe despre tine decat crezi. Nu te am santajat..doar am vrut sa ti arat ca stiu cine esti...si ca nu esti atat de interesant pe cat de dai. A fost ca sa zic asa un argument, poate stupid, insa pe tine nimeni nu te poate convinge cu nimic pentru ca tu ai impresia ca esti Gheorghe dracu.

Ca am intrat pe usa din dos...nu ai vrea sa o iau de la 0 cu INM? Sau numai si numai daca as urma INM ul as fi un mare smecher? numai asa pot exercita o profesie?

Ca e usa din dos...te asigur ca voi face fata. In plus...eu cand imi cumpar un bilet cu loc in picioare...il folosesc pe acesta.

Ce ai vrea sa ti spun? ca esti dat dracu? nu esti prietene. nu esti deloc.

Tu nu poti sa vezi ce vad altii. Adica pe scurt: in loc sa fii un tip modest in continuare...preferi sa copiezi aroganta unora de la INM sau te lasi dus de val...spunand si crezand ca rupi gura targului prin simplul fapt ca ai intrat la INM care se bucura de o larga reclama. Adica daca reusesti acolo...esti mare si tare.

Da...esti VACARU GABI...ai intrat pe locul 100...nu ai ascuns acestea...pentru ca altfel nu mi as fi dat seama atat de usor...si esti foarte arogant si stupid de inadaptat. Si ai jignit pe foarte multi prin comportamentul tau. Pe multi care ti au fost prieteni.

Si nu uita... nimeni nu te santajeaza cu nimic...doar tu te simti santajat.

Lasand la o parte imaginea mea de pe for...aia care e...sunt un tip destul de sociabil si prietenos...si de multe ori impulsiv...insa nu de rea credinta.

De tras apa ... asta o fac cei de la tara care vin pentru prima data la oras...ca nu au mai vazut asa ceva.

te repezi sa folosesti chestia cu trasul apei...nici macar nu ai folosit primul o asemenea expresie.

Ce vrei sa arati tu cu acest tras al apei? odata Preda...acum trasul apei?

vezi ti de mucii tai! asta trebuie sa fie calea ta in viata.

Am tras apa...dupa tine!
Sa ti fie scarba de tine!

carmemel

Post by carmemel » 03 Jun 2009, 20:05

pe bune, de mult timp nu m-am mai distrat asa bine( aproape imi pare rau ca nu s-au taiat bilete :lol: )

serios vorbind .... eu cred ca nu mai e cazul sa va certati (mai ales ca viata e scurta, si e pacat sa va stresati pt nic )
fiecare om e destept in felul lui si cu toate astea nimeni nu-i perfect

kinga

Post by kinga » 03 Jun 2009, 20:12

mda...

nobody is perfect... i am nobody.. :-D :-D :-D

si nu se cearta... doar discuta aprins...
:lol: :lol:

PS
Gavril ar trebui totusi sa spui a cata oara ai dat scumpule...pana cand ai intrat

sa - ti laudam si perseverenta
:-D :-D :-D :-D

carmemel

Post by carmemel » 03 Jun 2009, 20:41

cum faci distinctia intre cearta si discutie aprinsa?

vulpacris

Post by vulpacris » 03 Jun 2009, 21:46

Gavril wrote:ne zice o formatoare azi ca in 20 de ani de cariera ca si judecator nu a dat decat o amenda. eram foarte curios cum de s-a intamplat asa ceva. spunea ca a invatat sa se adapteze la om si sa-l stapaneasca. plus de asta, sustinea ca prin darea unei amenzi se taie comunicarea cu sala.
Nici nu trebuie sa spui mai mult, asta... si locul 100, explica tot.
Doar ti se pare ca intelegi ce se discuta... aici este vorba de principii... si alte concepte care dovedesti ca te depasesc, si pe care nu ai avut cum sa le retii... astea se invata de mic copil si pana la 7 ani.
Un calcul simplu (2009 - 20 = 1989) arata in ce spirit esti format... si explica absolut tot comportamentul tau... impotriva majoritatii, care nu crede ca meriti sa se coboare la nivelul tau superior... gata format... in forma comunista... care se da cu cel care are painea si cutitul in mana... mandru ca l-a prins pe dumnezeu de un picior si ii este frica sa deschida pana si gura sa nu-i scape din mana... si uite asa ca s-a dus naibii conceptul de stat de drept... justitie facuta in spiritul legii, si nu al unui telefon... in speranta judecatorilor tineri care citeaza un formator comunist care "a invatat sa se adapteze la om si sa-l stapaneasca"... in traducere libera... spun ca tine si fac cum ma taie capul, ca oricum eu pronunt hotararea dupa cum faci frumos la mine... si nu are sens sa ma enervez pentru ca-mi demonstrezi cat de prost sunt eu.
Scuza ma, dar mai mult nu cred ca meriti sa-mi mai pierd timpul.

:cafea:

giovanni

Post by giovanni » 04 Jun 2009, 00:03

scar wrote:esti foarte arogant si stupid de inadaptat. Si ai jignit pe foarte multi prin comportamentul tau. Pe multi care ti au fost prieteni.
Sa ti fie scarba de tine!
Pe mine nu m-a jignit. :-? :-? :-? Ce tot aveti ma cu omun? Eu zic ca e de apreciat ca a ajuns unde si-a dorit. Mai conteaza a cata oara a dat pana sa intre? Important e sa fi fost jurist inainte, ca i se asimileaza vechimea, nu de alta. Am un coleg care a dat de 4 ori pana sa intre. Si a reusit pana la urma.
Problema nu e a cata oara a dat la Inemeu. Problema e ca generatiile sunt, parerea mea, tot mai slabe de la un an la altul. Dovada ca a scazut baremul in 2008 la 70 de puncte. Iar in 2007 ca sa se completeze locurile s-au anulat vreo 4-5 grile care s-au acordat din oficiu tuturor candidatilor. Ca de nu ramaneau cu auditori de ordinul zecilor.
Si continuand rationamentul, aminitit-va ca pana in 2005 era si baremul de 80 si urma si proba de spete, iar cu toate acestea locurile se ocupau.
Daca in 2008 ar fi fost barem de 80 si spete din cei 30 care facusera cele 80 de puncte mai picau destui la proba a II-a. Si atunci ce se alegea de INM?
Ma gandeam la inceputul primaverii la sporuri, pensii si alte cele. Problema e ca daca ma uit in spate la cei care sunt acum copii, cu cercel in nas, buric, etc., ori generatii EMO, stau si ma intreb: ce pensii ori sporuri ne vor plati astia?
Se pleaca din magistratura pe capete. Asta e o problema. Iar cei care vin... adica noi... suntem tot mai slab pregatiti de la un an la altul.
Dar dupa noi ce va urma?
Nu vreau sa para foarte dramatic mesajul, dar motive de ingrijorare in perspectiva am avea destule. Iar noi preferam sa ne certam pe forum cu Scar ori cu Ignite.
P.S. Nu stiu cine e Scar, dar daca e un magistrat, atunci cu atat mai mult limbajul sau lasa de dorit. Libertatea de exprimare incurajata grosolan de CEDO trebuie trecuta printr-un filtru al maturitatii si al constiintei fiecaruia.

Post Reply