examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
luxor23

Post by luxor23 » 28 Mar 2009, 21:28

sa aveti bafta, noroc si sa fiti atenti!!! si la el sa fim si noi in august 8-)

AnulIV

Post by AnulIV » 29 Mar 2009, 18:20

Nu spune nimeni nimic despre examenul de azi?
Nici pe site-ul INM-ului nu s-au postat inca grilele (sau nu le gasesc eu)...

Sper sa auzim vesti bune de la forumistii care au participat la concurs...

Kateri

Post by Kateri » 29 Mar 2009, 19:12

Salut!

In primul rand, felicitari tuturor, indiferent de rezultat!

Eu n-am ajuns la 70- de puncte insa nu ma asteptam la prea mult pentru ca nu am trecut prin toata materia...Cateva greseli din neatentie - stiti prea bine cum e..in sfarsit....asta e.

Hai sa vorbim despre grile. Unele mi s-au parut discutabile...de altele poate nu m-am prins:
Cea cu evaluarea judiciara a despagubirilor, de exemplu - evaluarea chiar presupune acoperirea pierderii efectiv suferite cat si a castigului pe care creditorul L-A PUTUT realiza? (nu tip, subliniez).

Una peste alta, nu mi s-au parut a fi niste grile foarte grele. Cred ca se va intra cu punctaj mare..8 sau peste 8.

Seara buna, va doresc!

MedEx

Post by MedEx » 29 Mar 2009, 19:34

Nici eu nu am facut de 7 si sunt suparata pe mine foarte mult!
Cred a examenul a fost mai greu nu mai usor! A fost multa teorie pura si spete cu dichis! Ca de obicei am gresit 10 spete cu teoria facuta in proportie de 70%

soimul

Post by soimul » 29 Mar 2009, 20:45

eu m-am uitat pe grile si mi s-au parut usoare, cred ca se va intra cu nota mare, peste 8. as vrea sa stiu si parerea celor care au participat la examen....

AnulIV

Post by AnulIV » 29 Mar 2009, 21:08

Eu tot nu reusesc sa vad grilele. Aici artrebui sa fie, si nu sunt.

http://www.inm-lex.ro/index.php?MenuID=36&DetailID=895

Vad doar anuntul privind contestatiilele barem, imediat dupa repartizarea pe sali.

Voi reusiti sa vedeti grilele pe site-ul INM-ului?

scar

Post by scar » 29 Mar 2009, 21:09

kateri, nu ti se pare, ai dreptate.
nu exista indoiala.
m am uitat in carte si cum era logic forumlarea e "pe care nu l a putut..." deci corect ar fi fost asa cu negatia ori l ar fi...

AnulIV

Post by AnulIV » 29 Mar 2009, 21:09

Gata, au aparut!

cyclop

Post by cyclop » 29 Mar 2009, 21:37

Într-adevăr, subiecte accesibile. Am în vedere, când spun asta, faptul că la examen au participat practicieni, cu minim 5 ani vechime. Pentru un om cu practică reală de 5 ani, şi care a mai şi citit ceva în ultima vreme, a fost un examen de luat. Unele grile foarte uşoare, chiar banale, noţiuni elementare. Altele, necesitau ceva memorie, sau practică în domeniu. Minispeţele nu mi s-au părut cu vreun dichis exagerat. Oricum, pânn la urmă e normal ca grilele punctate cu 0,25 să fie mai grele decât alea punctate cu 10 sutimi.
Acuma, mai contează şi bafta, inspiraţia, starea fiecăruia.

Nu cred că cineva se poate plânge c-au fost grele. Nu se impunea ca examenu să fie mai uşor de-atât. Totuşi, cei care iau examenul ăsta vor fi judecători sau procurori. Definitivi.

Cleopatra

Post by Cleopatra » 29 Mar 2009, 22:20

Ma rog sa fiu printre cei admisi, 7,75, nota de trecere dar nu indestulatoare ca sa garanteze reusita. Stresul meu continua. Felicitari tuturor, fie doar si participarea e merituoasa pt fiecare.

AnulIV

Post by AnulIV » 29 Mar 2009, 22:41

Cred ca vor fi punctaje foarte mari. Au fost grile mult mai usoare decat in noiembrie.

Se vede clar ca n-au vrut sa ramana si de data asta locurile neocupate.

Mie mi s-au parut mai usoare minispetele decat grilele de teorie. In paranteza fie spus, multe dintre aceste minispete sunt mai degraba niste grile de teorie spuse mai pe intelesul tuturor...

Flicitari celor care vor fi admisi!

elle_cv

Post by elle_cv » 29 Mar 2009, 22:43

Cleopatra wrote:Ma rog sa fiu printre cei admisi, 7,75, nota de trecere dar nu indestulatoare ca sa garanteze reusita. Stresul meu continua. Felicitari tuturor, fie doar si participarea e merituoasa pt fiecare.
si eu am aceeasi medie...vom vedea ce va fi

luc4s

Post by luc4s » 29 Mar 2009, 22:58

Pregatit am fost si eu, dar mai mult de 7 nu m-am putut ridica.
Am gresit aia cu vatamarea corporala grava ca n-am observat faptul ca ala a fost liposit de un organ(era spre sfarsit si am citit-o repede, crezind-o usoara), si am gresit si speta cu prelungirea arestarii cand ala e in spitaal.
Asta e.
Voiam sa fac contestatie la o intrebarile de 0,1, dar cand va vad cu notele astea, nici nu mai am curaj :)
Poate alta data.
oricum, macar sunt resemnat ca am picat pe mana mea, nu pt ca au dat ei niste grile nasoale.
Nu prea ai ce contesta...
Bafta celor care sunt in carti.

giovanni

Post by giovanni » 29 Mar 2009, 23:04

Subiectele au fost decente. Felicitari celor care sunt in carti, sansa e de partea lor. Ne auzim dupa afisarea rezultatelor.

elle_cv

Post by elle_cv » 29 Mar 2009, 23:04

ce spuneti de intrebarea de la civil cu raspunderea civila contractuala??
e corecta si varianta ca creditorul are dreptul si la recuperarea prejudiciului pe care l-a putut realiza???
cum vine asta??? e ceva ce imi scapa? :( :x

Post Reply