examen de admitere in magistratura 29 martie
Salut!
In primul rand, felicitari tuturor, indiferent de rezultat!
Eu n-am ajuns la 70- de puncte insa nu ma asteptam la prea mult pentru ca nu am trecut prin toata materia...Cateva greseli din neatentie - stiti prea bine cum e..in sfarsit....asta e.
Hai sa vorbim despre grile. Unele mi s-au parut discutabile...de altele poate nu m-am prins:
Cea cu evaluarea judiciara a despagubirilor, de exemplu - evaluarea chiar presupune acoperirea pierderii efectiv suferite cat si a castigului pe care creditorul L-A PUTUT realiza? (nu tip, subliniez).
Una peste alta, nu mi s-au parut a fi niste grile foarte grele. Cred ca se va intra cu punctaj mare..8 sau peste 8.
Seara buna, va doresc!
In primul rand, felicitari tuturor, indiferent de rezultat!
Eu n-am ajuns la 70- de puncte insa nu ma asteptam la prea mult pentru ca nu am trecut prin toata materia...Cateva greseli din neatentie - stiti prea bine cum e..in sfarsit....asta e.
Hai sa vorbim despre grile. Unele mi s-au parut discutabile...de altele poate nu m-am prins:
Cea cu evaluarea judiciara a despagubirilor, de exemplu - evaluarea chiar presupune acoperirea pierderii efectiv suferite cat si a castigului pe care creditorul L-A PUTUT realiza? (nu tip, subliniez).
Una peste alta, nu mi s-au parut a fi niste grile foarte grele. Cred ca se va intra cu punctaj mare..8 sau peste 8.
Seara buna, va doresc!
Eu tot nu reusesc sa vad grilele. Aici artrebui sa fie, si nu sunt.
http://www.inm-lex.ro/index.php?MenuID=36&DetailID=895
Vad doar anuntul privind contestatiilele barem, imediat dupa repartizarea pe sali.
Voi reusiti sa vedeti grilele pe site-ul INM-ului?
http://www.inm-lex.ro/index.php?MenuID=36&DetailID=895
Vad doar anuntul privind contestatiilele barem, imediat dupa repartizarea pe sali.
Voi reusiti sa vedeti grilele pe site-ul INM-ului?
Într-adevăr, subiecte accesibile. Am în vedere, când spun asta, faptul că la examen au participat practicieni, cu minim 5 ani vechime. Pentru un om cu practică reală de 5 ani, şi care a mai şi citit ceva în ultima vreme, a fost un examen de luat. Unele grile foarte uşoare, chiar banale, noţiuni elementare. Altele, necesitau ceva memorie, sau practică în domeniu. Minispeţele nu mi s-au părut cu vreun dichis exagerat. Oricum, pânn la urmă e normal ca grilele punctate cu 0,25 să fie mai grele decât alea punctate cu 10 sutimi.
Acuma, mai contează şi bafta, inspiraţia, starea fiecăruia.
Nu cred că cineva se poate plânge c-au fost grele. Nu se impunea ca examenu să fie mai uşor de-atât. Totuşi, cei care iau examenul ăsta vor fi judecători sau procurori. Definitivi.
Acuma, mai contează şi bafta, inspiraţia, starea fiecăruia.
Nu cred că cineva se poate plânge c-au fost grele. Nu se impunea ca examenu să fie mai uşor de-atât. Totuşi, cei care iau examenul ăsta vor fi judecători sau procurori. Definitivi.
Cred ca vor fi punctaje foarte mari. Au fost grile mult mai usoare decat in noiembrie.
Se vede clar ca n-au vrut sa ramana si de data asta locurile neocupate.
Mie mi s-au parut mai usoare minispetele decat grilele de teorie. In paranteza fie spus, multe dintre aceste minispete sunt mai degraba niste grile de teorie spuse mai pe intelesul tuturor...
Flicitari celor care vor fi admisi!
Se vede clar ca n-au vrut sa ramana si de data asta locurile neocupate.
Mie mi s-au parut mai usoare minispetele decat grilele de teorie. In paranteza fie spus, multe dintre aceste minispete sunt mai degraba niste grile de teorie spuse mai pe intelesul tuturor...
Flicitari celor care vor fi admisi!
Pregatit am fost si eu, dar mai mult de 7 nu m-am putut ridica.
Am gresit aia cu vatamarea corporala grava ca n-am observat faptul ca ala a fost liposit de un organ(era spre sfarsit si am citit-o repede, crezind-o usoara), si am gresit si speta cu prelungirea arestarii cand ala e in spitaal.
Asta e.
Voiam sa fac contestatie la o intrebarile de 0,1, dar cand va vad cu notele astea, nici nu mai am curaj :)
Poate alta data.
oricum, macar sunt resemnat ca am picat pe mana mea, nu pt ca au dat ei niste grile nasoale.
Nu prea ai ce contesta...
Bafta celor care sunt in carti.
Am gresit aia cu vatamarea corporala grava ca n-am observat faptul ca ala a fost liposit de un organ(era spre sfarsit si am citit-o repede, crezind-o usoara), si am gresit si speta cu prelungirea arestarii cand ala e in spitaal.
Asta e.
Voiam sa fac contestatie la o intrebarile de 0,1, dar cand va vad cu notele astea, nici nu mai am curaj :)
Poate alta data.
oricum, macar sunt resemnat ca am picat pe mana mea, nu pt ca au dat ei niste grile nasoale.
Nu prea ai ce contesta...
Bafta celor care sunt in carti.