Perfectare contract de vanzare-cumparare
Perfectare contract de vanzare-cumparare
Este admisibila actiunea prin care se solicita instantei sa pronunte o hotarare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare a unei parti dintr-un imobil ( o camera ), promovata de mostenitorii cumparatorului in contradictoriu cu mostenitorii vanzatorului ( partile contractante fiind decedate)? La momentul instrainarii partii din imobil ( anul 1966), s-a incheiat doar un inscris sub semnatura privata, nefiind incheiat un contract de vanzare-cumparare in forma autentica.
perfectare contract de vanzare cumparare
100%
dar vezi ca se timbreaza la valoare :)
actiunea se introduce la judecatoria de la locul imobilului;
la capitolul probe va trebui cu siguranta sa se efectueze o expertiza
nu face una extrajudiciara, ca oricum te pune sa efectuezi alta, judiciara.
croc
dar vezi ca se timbreaza la valoare :)
actiunea se introduce la judecatoria de la locul imobilului;
la capitolul probe va trebui cu siguranta sa se efectueze o expertiza
nu face una extrajudiciara, ca oricum te pune sa efectuezi alta, judiciara.
croc
Scorpion, cum lipsita de interes actiunea mostenitorilor???
Insa la temeiul de drept am ceva obiectiuni : din punctul meu de vedere trebuia mers pe art.1837 si urmatoarele cod civil (uzucapiune si jonctiunea posesiilor autorului si a mostenitorilor) SAU avand in vedere chitanta de mana incheiata se putea merge si pe art.111 c.p.c. (actiune in constatare). Mostenitorii trebuie insa sa depuna certificat de calitate succesorala dupa autorul lor.
Insa la temeiul de drept am ceva obiectiuni : din punctul meu de vedere trebuia mers pe art.1837 si urmatoarele cod civil (uzucapiune si jonctiunea posesiilor autorului si a mostenitorilor) SAU avand in vedere chitanta de mana incheiata se putea merge si pe art.111 c.p.c. (actiune in constatare). Mostenitorii trebuie insa sa depuna certificat de calitate succesorala dupa autorul lor.