Vesti de interes.
-
mariusms
Era prea mult pentru noi sa trecem de grupa. Posesia spune tot: 61% ei - 39% noi. Deci am fost prostovani.
Felicitam sportiv Olanda si Italia.

-
cyclop
Concluzii....
Suporteri de nota 10

Problema a plecat de la selectie. Am plecat fara atacanti. Se vede din rezultate, un gol marcat, si ala din intamplare... Nu sunt dinamovist, dimpotriva, urasc Dinamo, dan Danciulescu trebuia sa fie la Euro... si Bratu... chiar si Niculescu. Fiind subiectiv, zic ca si Florin Costea merita sa fie aici...Oricum, Marius Niculae e epava, s-a vazut...n-avea ce cauta in lot.
In legatura cu ultimun meci, n-am vazut nicio diferenta in joc dupa primul gol al Olandei. Total inexplicabil. Trebuia sa rupem norii...n-aveam de pierdut, trebuia sa riscam...macar acum.
Si cand il mai aud si pe Piturca... ca i-a influentat faptul c-a dat Italia gol cu Franta...Dovada de amatorism.
Una peste alta, obiectivul meu a fost atins, mi-am dorit s-avem sanse si-n ultimul meci, sa ne batem pana-n ultima clipa. Bravo baieti! Nu e vina voastra, e vina lun nea Piti si-a sacalilor de pe pe langa el....
-
alma_ama
nu neaparat la posesia balonului se vede calitatea.
la nr de pase complete la un moment dat olandezii aveau vreo 380, iar noi vreo 160. dadeau ai nostri pase ca impuscatii, pe orbeste. si cand ajungea cumva mingea la ei in preajma portii olandei (cu portarul de rezerva apropo) li se impleteau picioarele mai ceva ca la beti. si olandezii nu stiau cum sa mai suteze pe langa poarta noastra.
chivu inexistent pe teren, mutu a alergat mult, dar degeaba. dica si florentin petre au intrat prea tarziu, pt ca ar fi facut treaba.
pacat. ca de obicei ne inecam ca tiganu la mal
-
mariusms
Comentarii pertinente şi lucide.
Aş mai adăuga că ai noştri s-au dus să vadă meciul din teren. Nişte adevăraţi armăsari, că aia dorm în picioare.

-
mariusms
Au iesit macaronarii. Spaniolii au epurat fotbalul european.
Nu sunt rau, e doar un raspuns la ce spuneau ei daca ne-am fi calificat noi.

-
kinga
acu nu vreau sa fiu rea... daaaaaaaaaaaaaaa
stiu ca sunt......
da cu ce ne consoleaza????
io am zas clar... de la inceput....
merem.. castigam repede .. unu la doi si venim acasa....
zau ca imi pare rau ca am avut dreptate.....
noa si ai sarbatorit cand au castigat rusii???????????

-
johei