Ce grupa, fratilor!

Vesti de interes.
mariusms

Ce grupa, fratilor!

Post by mariusms » 09 Jun 2008, 22:35

0-0 cu Franta, vice, deci incurajator. Noi 4-3-3, clar de contraatac, ei 4-4-2, clasic, specific popoarelor invingatoare, cum ar spune Cornelus Dinu, insa mi s-a parut ca si ei au jucat sa nu-si murdareasca tricourile, la un 0-0 alb si imaculat.
Dar campioana o lua rau de tot de la olandeji. Totusi noi i-am batut pe olandeji. :grin:
La meciul cu Franta imi propusesem sa beu cate o brrc la fiecare gol al nostru. Teapa. :-D Nu mai pariez. Matematica nu are ce cauta aici. :-D

cyclop

Post by cyclop » 09 Jun 2008, 23:21

Fricoşi...
Inteleg, nea Piţi şi-apropus egalu, da frate, cand vezi că se poate mai mult, vezi că Franţa nu joaca nimic.... şi cand ştii ca ai meci cu Italia, după care Olanda....
Oare crede că ne putem califica cu 3 egaluri?
Mor de ciudă....

Şi, Marius, berea merge şi fără goluri... :grin:
Savurăm fotbalul
:cafea:

gavril

Post by gavril » 10 Jun 2008, 09:45

marius, mai bine propune-ti cate o bere pentru fiecare sut pe poarta. :grin:

kinga

Post by kinga » 10 Jun 2008, 09:56

ehhh..
daca avem in vedere meciul de ieri... tot murea de sete :-D :-D :-D :-D :-D :-D

mariusms

Post by mariusms » 12 Jun 2008, 08:40

Maine avem meci greu. Palmaresul este dezastruos in ce ne priveste. Totusi, as paria ca le dam cel putin un gol, avand in vedere ultimele meciuri, 4 meciuri (360 de minute fara sa dam un gol macar), iar cu asta s-ar face 450 de minute fara gol. Aproape imposibil sa nu rupem plasa macar o data. Si Togo daca ne-am numi, tot am da un gol (sau isi dau ei autogol) in 450 de minute. :-D
11 noiembrie 2003: Italia - Romania 1-0
24 martie 2001: Romania - Italia 0-2
7 octombrie 2000: Italia - Romania 3-0
24 iunie 2000: Romania - Italia 0-2

So, pe 13, probabilistic vorbind, la noi nu trebuie sa mai fie 0.
Hai Romaniaaaa !!! :grin:

smill

Post by smill » 12 Jun 2008, 09:14

Insemna ca o sa-ti cumperi numai o bere? :mrgreen: :?:

mariusms

Post by mariusms » 12 Jun 2008, 11:42

Se zice "Hai la o bere!", dar niciodata nu e o bere. :grin:

smill

Post by smill » 12 Jun 2008, 12:39

Fie cum vrei tu atunci, nn Hai la o bere!nn :-P

nicole

Post by nicole » 12 Jun 2008, 21:18

aoleu, ce bataie cre ca luam!!! spor la bere!!

minodora

Post by minodora » 13 Jun 2008, 08:47

Poti sa bei si o BRRC de suparare. :mrgreen:
Se cheama ca ai motiv. Nu de alta, dar e pacat sa ramana in frigider. :lol:

liloo

Post by liloo » 13 Jun 2008, 16:25

In seara asta castiga Romania.
Nu am niciun dubiu.
:fluierat:

bobocel

Post by bobocel » 13 Jun 2008, 18:14

o sa castige .....Italia Image

hai Romania :grin:

giovanni

Post by giovanni » 13 Jun 2008, 23:18

Va fi de bine. Avem prima sansa la locul 2. Sa fie intr-un ceas bun. Hai Romania!

kinga

Post by kinga » 14 Jun 2008, 13:05

Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice : - Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK? Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini... - Ce s-a intamplat, mai Van der Saar? - Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 ...

mariusms

Post by mariusms » 16 Jun 2008, 14:13

După cum spuneam, era greu să nu le perforăm poarta 5 meciuri consecutive macaronarilor. :-D Oricum, cu un 4-4-2 am ţinut şi noi mingea. Bine că Puţircă n-a adoptat acelaşi 4-3-3, că ne găureau ăia mai ceva ca pe brânza olandeză.
La casele de pariuri suntem favoriţi. E şi normal, olandejii sunt deja calificaţi, profesionişti şi nu au nevoie de statui de la italieni şi franceji.
Teoretic, suntem calificaţi. Sper să nu fim atât de prostovani încât să ratăm calificarea asta.
Hai Romania!

Post Reply