Cum se sustin examenele de admitere in Barou?
Ii raspunsesem fetitei cu ID de mess la replica ei prin care spunea ca daca sunt intrebata ce carte am citit ultima data, as fi raspuns, in opinia ei, Codul de procedura civila. Confirmasem, pentru ca asa este, chiar daca azi citesc Cei trei muschetari sau Critica ratiunii pure, maine tot la Cod ajung.
Este asa greu de inteles? Sunteti tare amuzanti.
...wow... 8Omarga wrote:Ii raspunsesem fetitei cu ID de mess la replica ei prin care spunea ca daca sunt intrebata ce carte am citit ultima data, as fi raspuns, in opinia ei, Codul de procedura civila. Confirmasem, pentru ca asa este, chiar daca azi citesc Cei trei muschetari sau Critica ratiunii pure, maine tot la Cod ajung.andreid wrote:nu-i asa?Cleo27ro wrote: ...apreciez ca te-ai abtinut macar de la cuvinte![]()
![]()
mai era ceva de zis?
8Omarga wrote:Ii raspunsesem fetitei cu ID de mess la replica ei prin care spunea ca daca sunt intrebata ce carte am citit ultima data, as fi raspuns, in opinia ei, Codul de procedura civila. Confirmasem, pentru ca asa este, chiar daca azi citesc Cei trei muschetari sau Critica ratiunii pure, maine tot la Cod ajung.andreid wrote:nu-i asa?Cleo27ro wrote: ...apreciez ca te-ai abtinut macar de la cuvinte![]()
![]()
mai era ceva de zis?

s-a inscris cineva la examen in bucuresti?eu mai am de scos certificatul psihiatric;costa 60 lei cel mai ieftin;si de platit taxa;se poate plati numai la barou?si cat e pana la urma?714 si 119?am fost vinerea trecuta la barou sa ma interesez exact pentru ca am vrut sa verific cele scrise pe net si......portarii nu m-au lasat sa intru;mi-au dat ei informatii;am insistat si tot nu m-au lasat sa intru macar in holul de la parter;