Cum se sustin examenele de admitere in Barou?

Examene, rezultate, pareri, etc
marga

Post by marga » 15 Sep 2007, 08:09

Imi place de voi, sunteti copilarosi.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 16 Sep 2007, 17:02

andreid wrote:
marga wrote:Ai dreptate, pentu ca citesc mereu procedura civila. Dar care este baiul?
8O 8O 8O
...apreciez ca te-ai abtinut macar de la cuvinte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

andreid

Post by andreid » 16 Sep 2007, 22:49

Cleo27ro wrote:
andreid wrote:
marga wrote:Ai dreptate, pentu ca citesc mereu procedura civila. Dar care este baiul?
8O 8O 8O
nu-i asa? :grin: mai era ceva de zis? :mrgreen:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 17 Sep 2007, 01:01

andreid wrote:
Cleo27ro wrote:
andreid wrote: 8O 8O 8O
...mutism psihogen...
...e de la soc. Scapi :-D !
:cafea:

orange

Post by orange » 24 Sep 2007, 00:45

Iertati-ma ca va intrerup offtopic-ul :-D , dar ne putem intoarce putin la proiectul de regulament? Stie cineva ce s-a stabilit pe 22?

marga

Post by marga » 08 Oct 2007, 18:57

Ii raspunsesem fetitei cu ID de mess la replica ei prin care spunea ca daca sunt intrebata ce carte am citit ultima data, as fi raspuns, in opinia ei, Codul de procedura civila. Confirmasem, pentru ca asa este, chiar daca azi citesc Cei trei muschetari sau Critica ratiunii pure, maine tot la Cod ajung.
Este asa greu de inteles? Sunteti tare amuzanti.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 08 Oct 2007, 20:31

marga wrote:
andreid wrote:
Cleo27ro wrote: ...apreciez ca te-ai abtinut macar de la cuvinte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ii raspunsesem fetitei cu ID de mess la replica ei prin care spunea ca daca sunt intrebata ce carte am citit ultima data, as fi raspuns, in opinia ei, Codul de procedura civila. Confirmasem, pentru ca asa este, chiar daca azi citesc Cei trei muschetari sau Critica ratiunii pure, maine tot la Cod ajung.
...wow... 8O

andreid

Post by andreid » 08 Oct 2007, 21:25

marga wrote:
andreid wrote:
Cleo27ro wrote: ...apreciez ca te-ai abtinut macar de la cuvinte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
8O :x oh my gosh ! :x 8O

cleo27ro

Post by cleo27ro » 09 Oct 2007, 12:06

Andreid, te rog, nu te intrista...
O sa depasim si noi candva nivelul cartilor de trefla... :mrgreen:

Lascaris

Post by Lascaris » 12 Oct 2007, 10:20

Salut Cleo, spuneai ca ai terminat facultatea in Constanta, in 2002 cumva?
Daca da - atunci suntem colegi de generatie si m-as bucura sa aud noutati de la tine.

anael

Post by anael » 18 Oct 2007, 09:50

s-a inscris cineva la examen in bucuresti?eu mai am de scos certificatul psihiatric;costa 60 lei cel mai ieftin;si de platit taxa;se poate plati numai la barou?si cat e pana la urma?714 si 119?am fost vinerea trecuta la barou sa ma interesez exact pentru ca am vrut sa verific cele scrise pe net si......portarii nu m-au lasat sa intru;mi-au dat ei informatii;am insistat si tot nu m-au lasat sa intru macar in holul de la parter; :roll:

daniladion

Post by daniladion » 30 Oct 2007, 09:18

Voi ce intelegeti din metodologia afisata pe site-ul Baroului Bucuresti? Ai voie cu codurile la examenul de admitere in profesie?

allynna

Post by allynna » 30 Oct 2007, 09:21

daniladion wrote:Voi ce intelegeti din metodologia afisata pe site-ul Baroului Bucuresti? Ai voie cu codurile la examenul de admitere in profesie?
Nu ai voie cu codurile.

ursulache

Post by ursulache » 02 Nov 2007, 10:15

daniladion wrote:Voi ce intelegeti din metodologia afisata pe site-ul Baroului Bucuresti? Ai voie cu codurile la examenul de admitere in profesie?
Iti dai seama k dk era permis, nu aveai voie sa pici la examen:grin:

Post Reply