sanctiune in procedura penala
Hmmmmmmm....ma cam enerveaza atacurile aiurea indreptate impotriva mea...
Nu st batrin.
Norocel..vad ca nu te-ai ostenit sa citesti mesajul meu si o ti si tu una si buna cu nulitatea...fara a-mi raspunde A CUI NULITATE MON CHOU???
Dealtfel observatziile tale referitoare la mesajul meu nu contin aprecieri juridice fiind de fapt o oratorie amuzanta despre cum merg lucrurile prin justitie. Fii mai concret si mai ancorat in textele de lege atunci cind vrei sa-mi raspunzi mie ceva.
Florian.... esti suburban si te rog frumos sa nu mai scrii pseudoraspunsuri la mesajele mele. Vezi-ti de problemele tale (probabil multe) ca mai e pina cind potzi formula tu aprecieri asupra opiniilor mele.
Revenind..va cantonatzi cu totzii saupra notelor comunicate partilor la cerere de parca ar avea vreo relevantza juridica. Vreau sa mi se arate 1 singura hotarire judecatoreasca prin care se anuleaza ceva pe baza acestor note....Nu mai insistati aiurea va rog!

Nu st batrin.
Norocel..vad ca nu te-ai ostenit sa citesti mesajul meu si o ti si tu una si buna cu nulitatea...fara a-mi raspunde A CUI NULITATE MON CHOU???
Dealtfel observatziile tale referitoare la mesajul meu nu contin aprecieri juridice fiind de fapt o oratorie amuzanta despre cum merg lucrurile prin justitie. Fii mai concret si mai ancorat in textele de lege atunci cind vrei sa-mi raspunzi mie ceva.
Florian.... esti suburban si te rog frumos sa nu mai scrii pseudoraspunsuri la mesajele mele. Vezi-ti de problemele tale (probabil multe) ca mai e pina cind potzi formula tu aprecieri asupra opiniilor mele.
Revenind..va cantonatzi cu totzii saupra notelor comunicate partilor la cerere de parca ar avea vreo relevantza juridica. Vreau sa mi se arate 1 singura hotarire judecatoreasca prin care se anuleaza ceva pe baza acestor note....Nu mai insistati aiurea va rog!

Situatie teoretica:
Inculpatul nu se prezinta in fata instantei de judecata, insa cere sa i se comunice notele de sedinta. In cuprinsul acestora se mentioneaza (in mod gresit) ca partea vatamata nu se constituie parte civila. Bazat pe ce i s-a comunicat nu face nici proba pe latura civila, insa in final este obligat la plata unor despagubiri civile.
Ar fi un motiv de apel, dle dricaru?
Inculpatul nu se prezinta in fata instantei de judecata, insa cere sa i se comunice notele de sedinta. In cuprinsul acestora se mentioneaza (in mod gresit) ca partea vatamata nu se constituie parte civila. Bazat pe ce i s-a comunicat nu face nici proba pe latura civila, insa in final este obligat la plata unor despagubiri civile.
Ar fi un motiv de apel, dle dricaru?
Poate ca nu esti, dar dupa cum gadesti pari din epoca "de aur", adica de pe vremea cand in Romania, directivele de partid constituiau lege, iar ideea ca omul de rand ar avea si anumite drepturi in relatia cu autoritatile...era pericuolasa si constituia un atentat la siguranta statuluidricaru wrote:Hmmmmmmm....ma cam enerveaza atacurile aiurea indreptate impotriva mea...
Nu st batrin.

Cum as putea sa-ti spun exact ce vreau sa-ti spun cand tu pari a nu fi citit nici o hotarare CEDO si pari adanc ancorat in mentalitati invechite.
Iti recomand sa citesti doua astfel de hotarari:
-HOTARAREA din 3 iunie 2003 in cauza Pantea impotriva Romaniei-MONITORUL OFICIAL nr. 1.150 din 6 decembrie 2004
-HOTARAREA din 28 septembrie 1999-in cauza I. Dalban impotriva Romaniei-MONITORUL OFICIAL nr. 277 din 20 iunie 2000
Pe mine m-au impresionat si poate ai norocul sa te atinga si pe tine.
Daca tu crezi ca am ceva personal cu tine te inseli, dar daca ti-am spus ce gandesc a fost pentru ca mi-a pasat de tine si nu te-am lasat, asa cum au facut altii, sa crezi in continuare ca impresionezi in mod pozitiv pe cineva, prin cunostinte sau atitudine.
Daca tu zici ca esti inca tanar, atunci mai ai timp sa-ti revii, altfel crede-ma iti va fi greu sa rezisti cu ideile pe care le ai si cu atitudinea slugarnica fata de autoritati.
Iti spun un secret, nimeni nu respecta pe cel care i se supune total si neconditionat, iar in viitor viata buna nu ai cum sa ai pentru ca vin din urma oameni care nu mai sunt dispusi sa zica mereu "sa traiti domn procuror, cum ziceti dumneavoastra!", sau sa accepte ca judecatorul sa se comporte fata de inculpat ca si cum ar fi luat o decizie inainte de a-l vedea la fata.
Te asteptam in lumea reala Dricaru!
Witt...interesanta spetza...
Ma mai gindesc la ea desi as raspunde ca nu e un motiv temeinic de apel atita vreme cit acele note nu vin sa se substituite incheierii judecatoresti!!
In incheiere se consemneaza desfasurarea judecatii, aceste note avind doar valoarea unei garantii pentru parti si nu reprezinta un substitut pt incheiere in baza carora sa faci aparari.
Nu cred ca ar tine un astfel de apel.
Norocel..hai ca nu prea mai am chef sa discut in continuare cu tine. Te mentii pe aceeasi linie de oratorie ieftina. Lasa-ma!!!!!
Ma mai gindesc la ea desi as raspunde ca nu e un motiv temeinic de apel atita vreme cit acele note nu vin sa se substituite incheierii judecatoresti!!
In incheiere se consemneaza desfasurarea judecatii, aceste note avind doar valoarea unei garantii pentru parti si nu reprezinta un substitut pt incheiere in baza carora sa faci aparari.
Nu cred ca ar tine un astfel de apel.
Norocel..hai ca nu prea mai am chef sa discut in continuare cu tine. Te mentii pe aceeasi linie de oratorie ieftina. Lasa-ma!!!!!
Dricaru este un tip de nota 10 ( si vorbesc in cunostinta de cauza ) . Nu stiu daca ati observat , dar este printre putinii care raspunde la subiect , fara sa-si impaneze mesajele cu fraze sforaitoare copiate din cartile de drept cu tiraj mare , pe care cu siguranta ( macar ) le-am rasfoit majoritatea dintre noi .
Si , in cele din urma , de unde mai oameni buni , samanta asta permanenta de scandal

Si , in cele din urma , de unde mai oameni buni , samanta asta permanenta de scandal