Cum se sustin examenele de admitere in Barou?

Examene, rezultate, pareri, etc
pascal_violeta

Post by pascal_violeta » 12 Sep 2007, 17:15

Bai, spre deosebire de unii de pe acest site, mai sunt si oameni care nu pierd timpul pe prostii. Nu am nici timpul necesar sa va raspund la injuriile pe care mi le adresati si nici nu cred ca se merita.
Insa din pacate, vad ca din punct de vedere calitativ, acest site nu e cu nimic mai bun decat chaturile alea de proasta calitate pe care isi pierd vremea pustii. Si asta numai datorita unor indivizi care nu au cu ce sa isi ocupe timpul si il irosesc pe discutii imbecile.
Asta e. La drept vorbind, de ce as avea prea multe pretentii? Imi pare rau pentru cei care incearca sa-l foloseasca in mod productiv, dar se pare ca de prea multe buruieni....
Asta va fi ultima mea replica la o discutie care a devenit ridicola de acum. Poate pana la urmatoarele replici va mai maturizati si voi un pic.
[/b]

axion

Post by axion » 12 Sep 2007, 17:20

Interesant ca vrei sa judecator: poate crezi ca vei rezista intr-o sala de judecata timp de multe ore sau ti-ai propus ca sedinta de judecata sa fie condusa de avocati?

Daca renunti din prima... Si elimina "Bai"-ul; nu da bine la un viitor judecator.

Scuze daca te-am ofuscat!

pascal_violeta

Post by pascal_violeta » 12 Sep 2007, 17:45

Nu m-am ofuscat. Mai mult, m-am adresat asa cum am simtit ca ma tratati, nu? Eu nu am jignit in mod gratuit pe nimeni si nu vad rostul unei astfel de discutii. In plus, dupa ce am mai pierdut ceva timp citind mesaje de pe forum, am constat ca voi din orice discutie ajungeti in a va jigni. Nu inteleg ce aveti unii cu altii si de ce va purtati asa. In fine, daca te simti jignit cu "bai"-ul meu, eu imi cer scuze. Si sa stii ca am destula maturitate sa accept parerile altora, insa cred ca v-ati cam pripit.
Eu nu pierd vremea la calculator si nici nu am timp de forum. Acum ti-am raspuns ca urmare a faptului ca m-am nimerit inca.
Oricum, am fost cam dezamagita de graba cu care v-ati grabit sa va intampinati un nou membru. Se pare ca sunteti primitori. Asa e poporul roman....primitor.

axion

Post by axion » 12 Sep 2007, 18:08

...?

andreid

Post by andreid » 12 Sep 2007, 18:39

pascal_violeta wrote:Nu m-am ofuscat. Mai mult, m-am adresat asa cum am simtit ca ma tratati, nu? Eu nu am jignit in mod gratuit pe nimeni si nu vad rostul unei astfel de discutii. In plus, dupa ce am mai pierdut ceva timp citind mesaje de pe forum, am constat ca voi din orice discutie ajungeti in a va jigni. Nu inteleg ce aveti unii cu altii si de ce va purtati asa. In fine, daca te simti jignit cu "bai"-ul meu, eu imi cer scuze. Si sa stii ca am destula maturitate sa accept parerile altora, insa cred ca v-ati cam pripit.
Eu nu pierd vremea la calculator si nici nu am timp de forum. Acum ti-am raspuns ca urmare a faptului ca m-am nimerit inca.
Oricum, am fost cam dezamagita de graba cu care v-ati grabit sa va intampinati un nou membru. Se pare ca sunteti primitori. Asa e poporul roman....primitor.
graba cu care ne-am grabit? Nu incetezi sa ne uimesti 8O

cleo27ro

Post by cleo27ro » 12 Sep 2007, 19:39

andreid wrote:
pascal_violeta wrote:Nu m-am ofuscat. Mai mult, m-am adresat asa cum am simtit ca ma tratati, nu? Eu nu am jignit in mod gratuit pe nimeni si nu vad rostul unei astfel de discutii. In plus, dupa ce am mai pierdut ceva timp citind mesaje de pe forum, am constat ca voi din orice discutie ajungeti in a va jigni. Nu inteleg ce aveti unii cu altii si de ce va purtati asa. In fine, daca te simti jignit cu "bai"-ul meu, eu imi cer scuze. Si sa stii ca am destula maturitate sa accept parerile altora, insa cred ca v-ati cam pripit.
...Iar incepi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

andreid

Post by andreid » 12 Sep 2007, 20:08

Cleo27ro wrote:
andreid wrote:
...Iar incepi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eu? Tu chiar ar trebuie sa fii avocat...prea iei apararea tuturor :-D Daca nu se mai potoleste , ce sa fac...nu as mai avea de ce sa ma iau , numai sa ne lase :twisted:

pascal_violeta

Post by pascal_violeta » 12 Sep 2007, 20:48

Sa incerci si tu sa scrii un mesaj in timp ce iti vorbesc altii in casti intr-o limba straina, sa vedem, chiar te concentrezi atat de bine?

andreid

Post by andreid » 12 Sep 2007, 22:31

pascal_violeta wrote:Sa incerci si tu sa scrii un mesaj in timp ce iti vorbesc altii in casti intr-o limba straina, sa vedem, chiar te concentrezi atat de bine?
Cand stii ca postezi pe forum , trebuie sa fii mai atenta, chiar nu ma interesa ce faceai cand ai postat mesajul, si nici nu e o scuza :-?
In rest parca ai zis ca nu mai postezi nimic, sau ma insel? :evil:

marga

Post by marga » 14 Sep 2007, 20:41

Voi de ce va certati? Ca nu reusesc sa inteleg?

cleo27ro

Post by cleo27ro » 14 Sep 2007, 20:43

Andreid, axion sper sa va abtineti!!! :mrgreen: :mrgreen:

marga

Post by marga » 14 Sep 2007, 20:45

De ce, este vreun motiv de recuzare?

cleo27ro

Post by cleo27ro » 14 Sep 2007, 20:48

Deci si pe tine daca te intrebau la interviu care este cea mai recenta carte citita ... raspuns:"procedura civila"... :mrgreen:
:floare:

marga

Post by marga » 14 Sep 2007, 20:53

Ai dreptate, pentu ca citesc mereu procedura civila. Dar care este baiul?

andreid

Post by andreid » 14 Sep 2007, 21:51

marga wrote:Ai dreptate, pentu ca citesc mereu procedura civila. Dar care este baiul?
8O 8O 8O

Post Reply