Cum a fost? (2007)

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
arian

Post by arian » 02 Sep 2007, 22:33

piorele, din cta mah? ....si acum spui? din koiciu eu ..... :grin: sper sa nu-ti schimbi parerea despre mine acum ..... misto oricum sa-ti gasesti consateni pierduti .... presupuneam ceva dupa simtul bolnav al umorului .... :grin:

piorel

Post by piorel » 02 Sep 2007, 22:37

Puteai sa fii si de la Movilita sau Lumina. Daca ai fi fost, chiar m-ai fi impresionat in mod placut! ;) Oricum, am o parere buna despre cei care sunt la ineme (ca nivel intelectual).

Sheridan

Post by Sheridan » 02 Sep 2007, 22:41

Piorel wrote:Puteai sa fii si de la Movilita sau Lumina. Daca ai fi fost, chiar m-ai fi impresionat in mod placut! ;) Oricum, am o parere buna despre cei care sunt la ineme (ca nivel intelectual).
Si ti-o mentii la fel de buna cand Ion Balcon va fi un stralucit auditor?

kinga

Post by kinga » 03 Sep 2007, 08:14

Samurai wrote:
Cleo27ro wrote: Sa le vezi si la mare...
Colcaie...
Si aproposn...Cum fu lady in concediu? :)
Daca tot n-ai putut sa faci de 8 la grile, atrage atentzia baietzilor catre tine. Bucurestencele astea nu itzi ajung nici la glezne, asa-i?
Totusi, nu o recunosc pe d-na Kinga. :floare:
Samurai... nu am generalizat. Imi pare rau daca ai inteles asta.
cunosc cateva bucurestence superbe... la care tin din toata inima.
Eu ma refer la niste fufe... plin de aur, care erau mai mult dezbracati decat imbracati, foarte vulgari... care bateau joc de tot.... care vorbeau cu p...a .. m...i...
deci foarte elevat....

si da Samurai... atunci am avut cateva momente in care imi era rusine ca sunt romanca...

pupici pentru tine... :kiss: :kiss: :kiss: :cafea: :cafea:

piorel

Post by piorel » 03 Sep 2007, 09:40

Sheridan wrote:
Piorel wrote:Puteai sa fii si de la Movilita sau Lumina. Daca ai fi fost, chiar m-ai fi impresionat in mod placut! ;) Oricum, am o parere buna despre cei care sunt la ineme (ca nivel intelectual).
Din punct de vedere intelectual, da.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 03 Sep 2007, 09:52

Piorel wrote:
Sheridan wrote:
Din punct de vedere intelectual, da.
Pai, intelectul se rezuma doar la cunostinte juridice?
Eu am rezerve totusi...
Hai mai, ca deja parca avem un "must wanted" printre noi...
Piorel, ma bucur ca suntem concitadini... :razz:

In ceea ce-l priveste pe ion, eu zic sa-i mai dam o sansa si sa vedem cum se manifesta dupa ce s-or linisti apele...
Dupa aia facem anamneza si punem diagnostic... :mrgreen:

piorel

Post by piorel » 03 Sep 2007, 10:15

Cleo27ro wrote:Pai, intelectul se rezuma doar la cunostinte juridice?
Eu am rezerve totusi...
In cazul de fata da, se rezuma doar la cunostintele juridice. Exista oameni deosebit de rai sau cu alte probleme de comportament care sunt foarte inteligenti, culti, destepti etc. Asta nu inseamna ca singura calitate a lui ion ar fi faptul ca e destept... Si in rest ca ar avea toate defectele de comportament... Azi se dau rezultatele finale, a?

cleo27ro

Post by cleo27ro » 03 Sep 2007, 10:35

Piorel wrote:
Eu am rezerve totusi...
In cazul de fata da, se rezuma doar la cunostintele juridice. Exista oameni deosebit de rai sau cu alte probleme de comportament care sunt foarte inteligenti, culti, destepti etc. Asta nu inseamna ca singura calitate a lui ion ar fi faptul ca e destept... Si in rest ca ar avea toate defectele de comportament... Azi se dau rezultatele finale, a?
Chiar acum se posteaza, ca e site-ul blocat...

kinga

Post by kinga » 03 Sep 2007, 10:53

Piorel wrote:
Eu am rezerve totusi...
subscriu si semnez .... :razz: :razz:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 03 Sep 2007, 10:54

kinga wrote:
Piorel wrote:
Eu am rezerve totusi...
subscriu si semnez .... :razz: :razz:
Ce inseamna inteligent, cult , destept? :floare:

piorel

Post by piorel » 03 Sep 2007, 11:08

Dar ce inseamna bolnav? Hai sa fim seriosi. Termina cu filozofarile astea ca nu isi au rostul. Un om suficient de destept si cu o inteligenta ok intra la ineme. Nu cred ca pot sa reuseasca cei care sunt prosti. O sa incepem sa ne intrebam acuma... dar ce inseamna sa faci 80 de grile sau mai stiu eu ce...

cleo27ro

Post by cleo27ro » 03 Sep 2007, 11:10

Piorel wrote:Dar ce inseamna bolnav? Hai sa fim seriosi. Termina cu filozofarile astea ca nu isi au rostul. Un om suficient de destept si cu o inteligenta ok intra la ineme. Nu cred ca pot sa reuseasca cei care sunt prosti. O sa incepem sa ne intrebam acuma... dar ce inseamna sa faci 80 de grile sau mai stiu eu ce...
ok... :floare:

kinga

Post by kinga » 03 Sep 2007, 11:19

Piorel wrote:Dar ce inseamna bolnav? Hai sa fim seriosi. Termina cu filozofarile astea ca nu isi au rostul. Un om suficient de destept si cu o inteligenta ok intra la ineme. Nu cred ca pot sa reuseasca cei care sunt prosti. O sa incepem sa ne intrebam acuma... dar ce inseamna sa faci 80 de grile sau mai stiu eu ce...
ai uitat norocos.. ca in ultima vreme tot asta aud... iti trebuie si noroc :razz: :razz:

deci, destept, inteligenta OK, norocos, frumos, cu dinti albi... sau asta nu era la criterii??? :-( :-( :-(

cleo27ro

Post by cleo27ro » 03 Sep 2007, 11:21

kinga wrote:
ai uitat norocos.. ca in ultima vreme tot asta aud... iti trebuie si noroc :razz: :razz:

deci, destept, inteligenta OK, norocos, frumos, cu dinti albi... sau asta nu era la criterii??? :-( :-( :-(
...si sa n-aiba cetatenia romana? :-D

piorel

Post by piorel » 03 Sep 2007, 11:21

kinga wrote:deci, destept, inteligenta OK, norocos, frumos, cu dinti albi... sau asta nu era la criterii??? :-( :-( :-(
Dar de unde ma cunosti tu pe mine? :mrgreen:

Post Reply