Samurai... nu am generalizat. Imi pare rau daca ai inteles asta.Samurai wrote:Daca tot n-ai putut sa faci de 8 la grile, atrage atentzia baietzilor catre tine. Bucurestencele astea nu itzi ajung nici la glezne, asa-i?Cleo27ro wrote: Sa le vezi si la mare...
Colcaie...
Si aproposn...Cum fu lady in concediu? :)
Totusi, nu o recunosc pe d-na Kinga.
Din punct de vedere intelectual, da.Sheridan wrote:Si ti-o mentii la fel de buna cand Ion Balcon va fi un stralucit auditor?Piorel wrote:Puteai sa fii si de la Movilita sau Lumina. Daca ai fi fost, chiar m-ai fi impresionat in mod placut! ;) Oricum, am o parere buna despre cei care sunt la ineme (ca nivel intelectual).
Pai, intelectul se rezuma doar la cunostinte juridice?Piorel wrote:Din punct de vedere intelectual, da.Sheridan wrote:Si ti-o mentii la fel de buna cand Ion Balcon va fi un stralucit auditor?Piorel wrote:Puteai sa fii si de la Movilita sau Lumina. Daca ai fi fost, chiar m-ai fi impresionat in mod placut! ;) Oricum, am o parere buna despre cei care sunt la ineme (ca nivel intelectual).
In cazul de fata da, se rezuma doar la cunostintele juridice. Exista oameni deosebit de rai sau cu alte probleme de comportament care sunt foarte inteligenti, culti, destepti etc. Asta nu inseamna ca singura calitate a lui ion ar fi faptul ca e destept... Si in rest ca ar avea toate defectele de comportament... Azi se dau rezultatele finale, a?Cleo27ro wrote:Pai, intelectul se rezuma doar la cunostinte juridice?
Eu am rezerve totusi...
Hai mai, ca deja parca avem un "must wanted" printre noi...
Piorel, ma bucur ca suntem concitadini...
Chiar acum se posteaza, ca e site-ul blocat...Piorel wrote:In cazul de fata da, se rezuma doar la cunostintele juridice. Exista oameni deosebit de rai sau cu alte probleme de comportament care sunt foarte inteligenti, culti, destepti etc. Asta nu inseamna ca singura calitate a lui ion ar fi faptul ca e destept... Si in rest ca ar avea toate defectele de comportament... Azi se dau rezultatele finale, a?Cleo27ro wrote:Pai, intelectul se rezuma doar la cunostinte juridice?
Eu am rezerve totusi...
subscriu si semnez ....Piorel wrote:In cazul de fata da, se rezuma doar la cunostintele juridice. Exista oameni deosebit de rai sau cu alte probleme de comportament care sunt foarte inteligenti, culti, destepti etc. Asta nu inseamna ca singura calitate a lui ion ar fi faptul ca e destept... Si in rest ca ar avea toate defectele de comportament... Azi se dau rezultatele finale, a?Cleo27ro wrote:Pai, intelectul se rezuma doar la cunostinte juridice?
Eu am rezerve totusi...
Ce inseamna inteligent, cult , destept?kinga wrote:subscriu si semnez ....Piorel wrote:In cazul de fata da, se rezuma doar la cunostintele juridice. Exista oameni deosebit de rai sau cu alte probleme de comportament care sunt foarte inteligenti, culti, destepti etc. Asta nu inseamna ca singura calitate a lui ion ar fi faptul ca e destept... Si in rest ca ar avea toate defectele de comportament... Azi se dau rezultatele finale, a?Cleo27ro wrote:Pai, intelectul se rezuma doar la cunostinte juridice?
Eu am rezerve totusi...
Piorel, ma bucur ca suntem concitadini...![]()
ok...Piorel wrote:Dar ce inseamna bolnav? Hai sa fim seriosi. Termina cu filozofarile astea ca nu isi au rostul. Un om suficient de destept si cu o inteligenta ok intra la ineme. Nu cred ca pot sa reuseasca cei care sunt prosti. O sa incepem sa ne intrebam acuma... dar ce inseamna sa faci 80 de grile sau mai stiu eu ce...
ai uitat norocos.. ca in ultima vreme tot asta aud... iti trebuie si norocPiorel wrote:Dar ce inseamna bolnav? Hai sa fim seriosi. Termina cu filozofarile astea ca nu isi au rostul. Un om suficient de destept si cu o inteligenta ok intra la ineme. Nu cred ca pot sa reuseasca cei care sunt prosti. O sa incepem sa ne intrebam acuma... dar ce inseamna sa faci 80 de grile sau mai stiu eu ce...
...si sa n-aiba cetatenia romana?kinga wrote:ai uitat norocos.. ca in ultima vreme tot asta aud... iti trebuie si norocPiorel wrote:Dar ce inseamna bolnav? Hai sa fim seriosi. Termina cu filozofarile astea ca nu isi au rostul. Un om suficient de destept si cu o inteligenta ok intra la ineme. Nu cred ca pot sa reuseasca cei care sunt prosti. O sa incepem sa ne intrebam acuma... dar ce inseamna sa faci 80 de grile sau mai stiu eu ce...![]()
![]()
deci, destept, inteligenta OK, norocos, frumos, cu dinti albi... sau asta nu era la criterii???![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests