Vesti de interes.
-
alienfix
nicuvar wrote:La ORC, daca numele unei firme era foarte asemanator cu numele altei firme inmatriculate, nu era admis, trebuia schimbat . Asa ar trebui procedat si aici.

Da, asa este domnu Nicu. Dar aici avem vreo firma de prestigiu? Dar daca fax si fox nu pot sa stea fara fix?

-
agenda
alienfix wrote:nicuvar wrote:La ORC, daca numele unei firme era foarte asemanator cu numele altei firme inmatriculate, nu era admis, trebuia schimbat . Asa ar trebui procedat si aici.

Da, asa este domnu Nicu. Dar aici avem vreo firma de prestigiu? Dar daca fax si fox nu pot sa stea fara fix?

simt miros de jojonel???

mrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
serafim
alienfix wrote:nicuvar wrote:La ORC, daca numele unei firme era foarte asemanator cu numele altei firme inmatriculate, nu era admis, trebuia schimbat . Asa ar trebui procedat si aici.

daca nu pot sa stea fara FIX n-au decat la-l ia si pe ALIENFEX si ALIENFUX asa doar ca mai multe vocale nu avem

-
agenda
cat timp traiesc in armonie e bine
-
serafim
daca ar durea prostia...daca site-ul ar avea VOCE....cred ca as sta pe forum cu dopuri de urechi...ca sa nu-mi sparg timpanele

-
alienfux

nu va speriati. Sunt nicuvar, dar m-am inregistrat si cu alienflux ca sa nu se mai poate inregistra altul (am blocat numele) si sa va streseze. E prima si ultima postare ca alienflux. Va pup. Nicuvar.

-
serafim
-
cleo27ro
JOJO wrote:serafim wrote: dar, deranjeaza cand cineva profita de faptul de a se confunda numele lui cu alt nume "recent"
Nu o eventuala ori posibila confuzie ma deranjeaza.[/i]
INTRODUCERE:Jojo, noi nu am fost niciodata cele mai bune prietene , dar asta nu inseamna ca nu pot fi de partea ta atunci cand ai dreptate.
CUPRINS: Cred ca mai mult decat o problema de bun simt este una de self-esteem alegerea atat a nickname-ului cat si a avatarului.
INCHEIERE: Jojo, pe cuvant ca saptamana asta am vrut sa-mi schimb avatarul, dar m-am ocupat exclusiv de procedura penala. Ghici ce avatar am in my pictures? Acum a devenit "interzis" :) .
-
jojo
Cleo27ro wrote: Ghici ce avatar am in my pictures? Acum a devenit "interzis" :) .
white?

mi-e drag avatarul asta, dar daca-l doresti, ti-l dau tie
tu ce-mi dai? show me the money
stiu cine a fost jojonel, nu conteaza...
-
agenda
jojo???????????
nu poti sa ma lipsesti de aceasta informatie. nu imi poti face asa ceva.
-
cleo27ro
JOJO wrote:Cleo27ro wrote: Ghici ce avatar am in my pictures? Acum a devenit "interzis" :) .
white?

mi-e drag avatarul asta, dar daca-l doresti, ti-l dau tie
tu ce-mi dai? show me the money
stiu cine a fost jojonel, nu conteaza...
Pastreaza-l! Iti sade bine cu el.

-
jojo
agenda wrote:nu poti sa ma lipsesti de aceasta informatie. nu imi poti face asa ceva.
Inga, tu n-ai auzit de OMERTA?

-
agenda
pisici. iar trebuie sa ma infiltrez cumva.....gasesc eu o cale.
-
mariusms
-
jojo