nume asemanatoare ???!!!

Vesti de interes.
alienfix

Post by alienfix » 06 Aug 2007, 21:54

nicuvar wrote:La ORC, daca numele unei firme era foarte asemanator cu numele altei firme inmatriculate, nu era admis, trebuia schimbat . Asa ar trebui procedat si aici. :roll:
Da, asa este domnu Nicu. Dar aici avem vreo firma de prestigiu? Dar daca fax si fox nu pot sa stea fara fix? :grin:

agenda

Post by agenda » 06 Aug 2007, 22:29

alienfix wrote:
nicuvar wrote:La ORC, daca numele unei firme era foarte asemanator cu numele altei firme inmatriculate, nu era admis, trebuia schimbat . Asa ar trebui procedat si aici. :roll:
Da, asa este domnu Nicu. Dar aici avem vreo firma de prestigiu? Dar daca fax si fox nu pot sa stea fara fix? :grin:
simt miros de jojonel??? :mad: mrrrrrrrrrrrrrrrrr

serafim

Post by serafim » 06 Aug 2007, 22:41

alienfix wrote:

daca nu pot sa stea fara FIX n-au decat la-l ia si pe ALIENFEX si ALIENFUX asa doar ca mai multe vocale nu avem :twisted:

agenda

Post by agenda » 06 Aug 2007, 22:50

cat timp traiesc in armonie e bine

serafim

Post by serafim » 06 Aug 2007, 23:28

daca ar durea prostia...daca site-ul ar avea VOCE....cred ca as sta pe forum cu dopuri de urechi...ca sa nu-mi sparg timpanele :grin:

alienfux

Post by alienfux » 07 Aug 2007, 13:08

:lol: nu va speriati. Sunt nicuvar, dar m-am inregistrat si cu alienflux ca sa nu se mai poate inregistra altul (am blocat numele) si sa va streseze. E prima si ultima postare ca alienflux. Va pup. Nicuvar. :kiss:

serafim

Post by serafim » 07 Aug 2007, 13:23

Nicuuuuuu mai ai si alienfex...mai ai si jejonel, jujonel jojunel jejenel.... :-D :-D :-D

cleo27ro

Post by cleo27ro » 24 Aug 2007, 20:35

JOJO wrote:
serafim wrote: dar, deranjeaza cand cineva profita de faptul de a se confunda numele lui cu alt nume "recent"
Nu o eventuala ori posibila confuzie ma deranjeaza.[/i]
INTRODUCERE:Jojo, noi nu am fost niciodata cele mai bune prietene , dar asta nu inseamna ca nu pot fi de partea ta atunci cand ai dreptate.
CUPRINS: Cred ca mai mult decat o problema de bun simt este una de self-esteem alegerea atat a nickname-ului cat si a avatarului.
INCHEIERE: Jojo, pe cuvant ca saptamana asta am vrut sa-mi schimb avatarul, dar m-am ocupat exclusiv de procedura penala. Ghici ce avatar am in my pictures? Acum a devenit "interzis" :) .

jojo

Post by jojo » 24 Aug 2007, 20:45

Cleo27ro wrote: Ghici ce avatar am in my pictures? Acum a devenit "interzis" :) .
white? :razz: mi-e drag avatarul asta, dar daca-l doresti, ti-l dau tie
tu ce-mi dai? show me the money :grin:

stiu cine a fost jojonel, nu conteaza...

agenda

Post by agenda » 24 Aug 2007, 21:13

jojo???????????
nu poti sa ma lipsesti de aceasta informatie. nu imi poti face asa ceva.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 24 Aug 2007, 21:40

JOJO wrote:
Cleo27ro wrote: Ghici ce avatar am in my pictures? Acum a devenit "interzis" :) .
white? :razz: mi-e drag avatarul asta, dar daca-l doresti, ti-l dau tie
tu ce-mi dai? show me the money :grin:

stiu cine a fost jojonel, nu conteaza...
Pastreaza-l! Iti sade bine cu el. :razz:

jojo

Post by jojo » 24 Aug 2007, 21:40

agenda wrote:nu poti sa ma lipsesti de aceasta informatie. nu imi poti face asa ceva.
Inga, tu n-ai auzit de OMERTA? :skul: :-D

agenda

Post by agenda » 24 Aug 2007, 21:46

pisici. iar trebuie sa ma infiltrez cumva.....gasesc eu o cale.

mariusms

Post by mariusms » 24 Aug 2007, 21:48

Domnitelor mele, Inga si Helga :floare: :floare: :floare:

jojo

Post by jojo » 24 Aug 2007, 21:57

mariusms wrote:Domnitelor mele, Inga si Helga :floare: :floare: :floare:
:kiss: :kiss: :kiss:
hai repede inga sa mai facem o demonstratie publica, poate apare si gavrilu :-D :-D

Post Reply