obtinerea pensiei alimentare
Cum se poate obtine o pensie alimentara pt. un copil daca tatal lucreaza in strainatate si nu aduce in instanta documente doveditoare de venit? Lucreaza ca marinar, angajat la o firma din Germania.
pensie alimentara din germania
nu stiu adresa numele firmei, iar angajatorul nu e grec, poate neamt
Dar oare daca fac o cerere la ambasada germaniei in romania si spun ca vreau sa aflu daca si unde lucreaza persoana pe terit. lor voi primi raspuns? Sau acestia nu dau informatii decat daca cererea vine DOAR din partea instantei?
obtinere pensie alimentara
Nu stiu adresa locului de munca din germania.Pot afla chestia asta de la ambasada germaniei in romania? Pt. ca avocatii pe care i-am consultat mi-au spus ca tre sa aflu EU adresa locului de munca si pe urma sa deschid actiune de majorare a pensiei.
deci procedura e relativ simpla dar dureaza deschizi procesul de majorare pensie intretinere, scoti certificat de grefa, te duci la ministerul de externe si soliciti ca acestia sa faca demersuri in germania pentru a afla domiciliul paratului si veniturile sale. Sau poti suna la informatii la minister sa afli mai multe.
Re: obtinere pensie alimentara
Consulta alti avocati.anida34 wrote:Pt. ca avocatii pe care i-am consultat mi-au spus ca tre sa aflu EU adresa locului de munca si pe urma sa deschid actiune de majorare a pensiei.
Si daca angajezi avocatii cu care te-ai consultat, aia au datoria sa faca tot ce a zis paisie.
Pt. Kinga
-Procedura pentru acordarea dreptului la pensie de intretinere in relatia dintre Germania si Romania este reglementata prin Conventia ONU din 1956
"Va rog sa retineti faptul, ca in actul judecatoresc trebuie mentionata in mod expres o suma exacta. In cazul in care pensia de intretinere este stabilita in procente (de ex.: 20% din venitul brut) nu este posibila nici recunoasterea si nici punerea in aplicare."
-Procedura pentru acordarea dreptului la pensie de intretinere in relatia dintre Germania si Romania este reglementata prin Conventia ONU din 1956
"Va rog sa retineti faptul, ca in actul judecatoresc trebuie mentionata in mod expres o suma exacta. In cazul in care pensia de intretinere este stabilita in procente (de ex.: 20% din venitul brut) nu este posibila nici recunoasterea si nici punerea in aplicare."
Pt. Kinga:
In cazul in care pensia de intretinere este stabilita in procente (de ex.: 20% din venitul brut) si nu este posibila nici recunoasterea si nici punerea in aplicare, cum se procedeaza avand in vedere ca este vb. de o majorare a apensiei unde sigur vor trebui avute in vedere niste procente ce vor fi caculate din salariul actual tatalui?[/u]
In cazul in care pensia de intretinere este stabilita in procente (de ex.: 20% din venitul brut) si nu este posibila nici recunoasterea si nici punerea in aplicare, cum se procedeaza avand in vedere ca este vb. de o majorare a apensiei unde sigur vor trebui avute in vedere niste procente ce vor fi caculate din salariul actual tatalui?[/u]