Am si eu o nelamurire.Stiu ca pentru persoanele care detin titlul stiintific de "doctor" se acorda un spor de 15% din salariul de baza. Intrebarea mea erad aca ma poate ajuta cineva sa gasesc temeiul legal. Si mai aveam o nelamurire: daca persoana detinatoare a titlului de doctor a obtinut titlul intr-un alt domeniu decat cel in care este incadrat mai beneficiaza de acest spor?Sper ca daca gasesc temeiul legal al acordarii acestui spor sa gasesc si raspunsul la cea de-a doua nelamurire dar pana atunci va rog sa ma ajutati. Opinii???
multam.
intrebare intrebatoare
"Am si eu o nelamurire.Stiu ca pentru persoanele care detin titlul stiintific de "doctor" se acorda un spor de 15% din salariul de baza. Intrebarea mea erad aca ma poate ajuta cineva sa gasesc temeiul legal. Si mai aveam o nelamurire: daca persoana detinatoare a titlului de doctor a obtinut titlul intr-un alt domeniu decat cel in care este incadrat mai beneficiaza de acest spor?Sper ca daca gasesc temeiul legal al acordarii acestui spor sa gasesc si raspunsul la cea de-a doua nelamurire dar pana atunci va rog sa ma ajutati. Opinii???
multam."
doar daca in C.C.M. este specificat ca se poate da sporul de doctorat chiar daca nu lucrezi in invatamant si nu e in specialitatea postului pe care il ocupi !
multam."
doar daca in C.C.M. este specificat ca se poate da sporul de doctorat chiar daca nu lucrezi in invatamant si nu e in specialitatea postului pe care il ocupi !