intrebare intrebatoare

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
varsatorsator

intrebare intrebatoare

Post by varsatorsator » 05 Feb 2007, 21:48

Am si eu o nelamurire.Stiu ca pentru persoanele care detin titlul stiintific de "doctor" se acorda un spor de 15% din salariul de baza. Intrebarea mea erad aca ma poate ajuta cineva sa gasesc temeiul legal. Si mai aveam o nelamurire: daca persoana detinatoare a titlului de doctor a obtinut titlul intr-un alt domeniu decat cel in care este incadrat mai beneficiaza de acest spor?Sper ca daca gasesc temeiul legal al acordarii acestui spor sa gasesc si raspunsul la cea de-a doua nelamurire dar pana atunci va rog sa ma ajutati. Opinii???
multam.

discreta

Post by discreta » 06 Feb 2007, 19:27

"Am si eu o nelamurire.Stiu ca pentru persoanele care detin titlul stiintific de "doctor" se acorda un spor de 15% din salariul de baza. Intrebarea mea erad aca ma poate ajuta cineva sa gasesc temeiul legal. Si mai aveam o nelamurire: daca persoana detinatoare a titlului de doctor a obtinut titlul intr-un alt domeniu decat cel in care este incadrat mai beneficiaza de acest spor?Sper ca daca gasesc temeiul legal al acordarii acestui spor sa gasesc si raspunsul la cea de-a doua nelamurire dar pana atunci va rog sa ma ajutati. Opinii???
multam."

doar daca in C.C.M. este specificat ca se poate da sporul de doctorat chiar daca nu lucrezi in invatamant si nu e in specialitatea postului pe care il ocupi ! :bye:

Iulian2033

Post by Iulian2033 » 07 Feb 2007, 07:40

Un oarece temei legal il gasesti in art. 14 din O.U.G. nr. 6/2007, dar numai in ceea ce ii priveste pe functionarii publici.

Post Reply