vreau un sfat

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
axy_2

vreau un sfat

Post by axy_2 » 14 Mar 2006, 17:35

salutare! as vrea si eu un sfal in legatura cu lucrarea de licenta.....
sunt anul 4 din 5 si as vrea pererea voastra, sa imi iau lucrarea de acum sau asa mai astept? voi ce domeniu mi-ati recomanda?

luc4s

Post by luc4s » 14 Mar 2006, 20:00

Orienteaza-te la una la un coleg care a terminat deja :| iar apoi du-te la profesor si spune ca vrei tema aia.
O sa castigi asa mult timp si o sa ai mai mult timp de invatat pt licenta :)

Almira

Post by Almira » 15 Mar 2006, 10:54

Ce domeniu ti-ar place mai mult? Si daca iti place unul din ele, consideri ca ai timp sa te documentezi pentru tema de licenta care ti-o alegi? Daca nu consideri ca ai avea timp, ia o tema mai comuna, si mai cauta si pe net.

bobocel

Post by bobocel » 18 Mar 2006, 13:32

sau daca esti in relatii bune cu juristii acolo unde lucrezi...le poti cere lor lucrari de diploma :)

excalibur

Post by excalibur » 18 Mar 2006, 13:44

Daca vrei sa fii un jurist bun, invata sa stai pe picioarele tale si fa-ti singur lucrarea.
Alege ceva ce-ti place.

mariuca

Post by mariuca » 19 Mar 2006, 23:11

Cel mai bun sfat ti l-a dat excalibur.
Mai Luc tu asa ai facut??? :-? 8O

luc4s

Post by luc4s » 20 Mar 2006, 20:39

Da :grin:
Parca nu o copiezi oricum din alte carti.Multor colegi de-ai mei care alesesera sa-si faca singuri lucrarea le parea rau ca nu procedasera ca mine :-P

ANCA

Post by ANCA » 21 Mar 2006, 08:43

nu e cine stie ce satisfactie daca iti faci singur lucrarea de licenta ... totul decurge atat de repede si e atat de limitata discutia asupra lucrarii incat chiar nu merita sa pierzi timpul... mai bine inveti la una dion materiile pt. licenta..... ai primit un sfat bun... ia o lucrare mai veche ... eventul a unui coleg din alta facultate de drept si bafta multa....

fanfanlatulipe

Re: vreau un sfat

Post by fanfanlatulipe » 21 Mar 2006, 10:06

axy_2 wrote:salutare! as vrea si eu un sfal in legatura cu lucrarea de licenta.....
sunt anul 4 din 5 si as vrea pererea voastra, sa imi iau lucrarea de acum sau asa mai astept? voi ce domeniu mi-ati recomanda?
alege o materie (domeniu, curs) care iti place...si fa-ti lucrarea singur(a)...o sa-ti ramana in cap pt tot restul vietii si o sa ai si satisfactie ca ai creat... :grin:

fanfanlatulipe

Re: vreau un sfat

Post by fanfanlatulipe » 21 Mar 2006, 10:07

axy_2 wrote:salutare! as vrea si eu un sfal in legatura cu lucrarea de licenta.....
alege o materie (domeniu, curs) care iti place...si fa-ti lucrarea singur(a)...o sa-ti ramana in cap pt tot restul vietii si o sa ai si satisfactie ca ai creat... :grin:

bozo

Post by bozo » 22 Mar 2006, 21:50

Chiar daca se copiaza din diverse carti, tot creatia ta personala ramane. Nimic nu se compara cu satisfactia pe care o ai in momentul in care tii in mana prima ta carte, legata si copertata. Si in plus, altfel te prezinti la examen. Crede-ma, se merita!

gabrielle

Post by gabrielle » 24 Mar 2006, 17:02

Alege un subiect chiar din materia pentru licenta si fa-ti singur lucrarea.
Astfel, in nici un caz, nu vei pierde timpul degeaba!

Post Reply