vreau un sfat
vreau un sfat
salutare! as vrea si eu un sfal in legatura cu lucrarea de licenta.....
sunt anul 4 din 5 si as vrea pererea voastra, sa imi iau lucrarea de acum sau asa mai astept? voi ce domeniu mi-ati recomanda?
sunt anul 4 din 5 si as vrea pererea voastra, sa imi iau lucrarea de acum sau asa mai astept? voi ce domeniu mi-ati recomanda?
nu e cine stie ce satisfactie daca iti faci singur lucrarea de licenta ... totul decurge atat de repede si e atat de limitata discutia asupra lucrarii incat chiar nu merita sa pierzi timpul... mai bine inveti la una dion materiile pt. licenta..... ai primit un sfat bun... ia o lucrare mai veche ... eventul a unui coleg din alta facultate de drept si bafta multa....
Re: vreau un sfat
alege o materie (domeniu, curs) care iti place...si fa-ti lucrarea singur(a)...o sa-ti ramana in cap pt tot restul vietii si o sa ai si satisfactie ca ai creat...axy_2 wrote:salutare! as vrea si eu un sfal in legatura cu lucrarea de licenta.....

Re: vreau un sfat
alege o materie (domeniu, curs) care iti place...si fa-ti lucrarea singur(a)...o sa-ti ramana in cap pt tot restul vietii si o sa ai si satisfactie ca ai creat...axy_2 wrote:salutare! as vrea si eu un sfal in legatura cu lucrarea de licenta.....