Pronuntare partiala ?
Pronuntare partiala ?
Contestatrea rezolutiei de NUP-278 ind.1 Cpp- fata de x si fata de AN(autor necunoscut),poate duce la o pronuntare doar fata de x ?
Este motiv de recurs nepronuntarea fata de AN ?
Este motiv de recurs nepronuntarea fata de AN ?
Rezolutie:
"....DISPUN :
1.Neinceperea urmaririi penale fata de" x",sub aspectul savarsirii infr-prev.de art.288 al 1 Cp,art.291 Cp,si fata de AN sub aspectul savarsirii infr.prev.de art.289 Cp(falsificarea cu prilejul emiterii a extraselor CF folosite),deoarece lipseste latura obiectiva a infractiunii."
Am facut plangere impotriva acestei rezolutii la jud.si prin sentinta data :
"HOTARASTE:
In temeiul art.278 ind.1 alin.8 lit.a Cpp,respinge plangerea petentei si mentine solutia pronuntata prin rezolutia de neincepere a urmaririi penale nr... , PRIVIND PE INTIMATA -X-.
....Cu drept de recurs...."
Deci nu se pronunta in nici un fel fata de autorul necunoscut despre care proc.precizeaza ca a savarsit o infr.
"....DISPUN :
1.Neinceperea urmaririi penale fata de" x",sub aspectul savarsirii infr-prev.de art.288 al 1 Cp,art.291 Cp,si fata de AN sub aspectul savarsirii infr.prev.de art.289 Cp(falsificarea cu prilejul emiterii a extraselor CF folosite),deoarece lipseste latura obiectiva a infractiunii."
"HOTARASTE:
In temeiul art.278 ind.1 alin.8 lit.a Cpp,respinge plangerea petentei si mentine solutia pronuntata prin rezolutia de neincepere a urmaririi penale nr... , PRIVIND PE INTIMATA -X-.
....Cu drept de recurs...."
Deci nu se pronunta in nici un fel fata de autorul necunoscut despre care proc.precizeaza ca a savarsit o infr.
Unde ai vazut tu urmarire penala inceputa impotriva unui autor necunoscut?dibmar wrote:Rezolutie:
"....DISPUN :
................