Pronuntare partiala ?

Discutii privind procedura penala
dibmar

Pronuntare partiala ?

Post by dibmar » 23 Jan 2006, 15:02

Contestatrea rezolutiei de NUP-278 ind.1 Cpp- fata de x si fata de AN(autor necunoscut),poate duce la o pronuntare doar fata de x ?
Este motiv de recurs nepronuntarea fata de AN ?

dibmar

Post by dibmar » 25 Jan 2006, 02:33

Va rog!!! Ajutati-ma sa inteleg LIPSA RASPUNSURILOR la aceasta intrebare...

elis

Post by elis » 25 Jan 2006, 07:44

Daca spui exact solutia data de instanta, atunci si noi o sa ne putem spune parerea.

dibmar

Post by dibmar » 25 Jan 2006, 15:16

Rezolutie:
"....DISPUN :
1.Neinceperea urmaririi penale fata de" x",sub aspectul savarsirii infr-prev.de art.288 al 1 Cp,art.291 Cp,si fata de AN sub aspectul savarsirii infr.prev.de art.289 Cp(falsificarea cu prilejul emiterii a extraselor CF folosite),deoarece lipseste latura obiectiva a infractiunii."

Am facut plangere impotriva acestei rezolutii la jud.si prin sentinta data :

"HOTARASTE:
In temeiul art.278 ind.1 alin.8 lit.a Cpp,respinge plangerea petentei si mentine solutia pronuntata prin rezolutia de neincepere a urmaririi penale nr... , PRIVIND PE INTIMATA -X-.
....Cu drept de recurs...."

Deci nu se pronunta in nici un fel fata de autorul necunoscut despre care proc.precizeaza ca a savarsit o infr.

krisstina

Post by krisstina » 25 Jan 2006, 16:45

Nu poti sa faci contestatie in anulare in baza art. 386 lit.c (instanta de recurs nu s-a pronuntat asupra unei cauze de incetare a procesului penal dintre cele prevazute in art. 10 alin. 1 lit. f)-i^1), cu privire la care existau probe in dosar")?

ildi

Post by ildi » 25 Jan 2006, 17:02

Intai trebuie sa se pronunte instanta de recurs, hotararea nu este definitiva, asa inteleg.
Apoi eventual poate sa conteste hotararea data in recurs.

wittmann

Post by wittmann » 25 Jan 2006, 17:20

dibmar wrote:Rezolutie:
"....DISPUN :
1.Neinceperea urmaririi penale fata de" x",sub aspectul savarsirii infr-prev.de art.288 al 1 Cp,art.291 Cp,si fata de AN sub aspectul savarsirii infr.prev.de art.289 Cp(falsificarea cu prilejul emiterii a extraselor CF folosite),deoarece lipseste latura obiectiva a infractiunii."

Am facut plangere impotriva acestei rezolutii la jud.si prin sentinta data :

................

Deci nu se pronunta in nici un fel fata de autorul necunoscut despre care proc.precizeaza ca a savarsit o infr.
Unde ai vazut tu urmarire penala inceputa impotriva unui autor necunoscut?

ildi

Post by ildi » 25 Jan 2006, 17:34

Eu nu am vazut, insa cand nu se cunoaste persoana faptuitorului se efectueza urmarirea penala tocmai pt. a descoperi identitatea persoanei care a savarsit fapta, in rem.

Sau nu?

denominatus

Post by denominatus » 25 Jan 2006, 17:36

Da de ce, wittman, se poate si condamnare :!:
Condamna pe numitul autor necunoscut, domiciliat nu stim inca unde, nascut la data neprecizata, fiul lui taica-sau...... la un numar neprecizat de cotzi.

krisstina

Post by krisstina » 25 Jan 2006, 18:21

wittmann wrote: Unde ai vazut tu urmarire penala inceputa impotriva unui autor necunoscut?
Eu am inteles ca Dibmar este nemultumit / -a de faptul ca s-a concluzionat ca nu exista infractiunea de fals intelectual.
Nu am fost atenta ca nu a inaintat recurs.

agatocles

Post by agatocles » 25 Jan 2006, 18:37

Dibmar este nemultumit/a pt ca instanta nu s-a pronuntat asupra unui capat. Si are dreptate.
Totusi, m-as mira ca X sa nu-l cunoasca pe "AN".

Patrocle

Post by Patrocle » 25 Jan 2006, 18:56

Si daca-l cunoaste, ce-i cu asta?

agatocles

Post by agatocles » 25 Jan 2006, 19:03

Conteaza.

Patrocle

Post by Patrocle » 25 Jan 2006, 19:06

Fa-te baiat de treaba, Agatocles, si spune-i de ce conteaza si lui Patrocles .

agatocles

Post by agatocles » 25 Jan 2006, 19:21

Daca ne mai da date despre caz.

Post Reply