Examenul la Barou in totalitate scris!
Examenul la Barou in totalitate scris!
Sper ca stie toata lumea ca nu mai exista probe orale asa ca desi unii dintre noi s-au bucurat o sa fie mult mai mult de scris in acelasi timp.
Nu cred ca trebuie sa se bazeze cineva pe copiat...se aud multe dar e mai bine sa nu se comenteze...poate se enerveaza astia si ne dau ei batai de cap...destule am acu cu materia asta interminabila.
s-ar putea sa fie mai putin inscrisi anul asta...totusi sunt 24 mil si nu stiu cati pot sa-i faca in 3 luni de cand s-a anuntat ..plus taxa de admitere de 8 330 000.
s-ar putea sa fie mai putin inscrisi anul asta...totusi sunt 24 mil si nu stiu cati pot sa-i faca in 3 luni de cand s-a anuntat ..plus taxa de admitere de 8 330 000.
In statut scrie f clar ca subiectele la probele scrise vor fi exclusiv din subiectele afistate/ Daca imi pica din alta parte fac contestatie :o
Fidejusiunea este anul asta dar nu este gajul. Mie asa mi-au spus si fosti colegi care au dat anul trecut care stiau de la parinti care sunt avocati, prieteni ,etc. Sper sa nu am vreun ghinion de genul asta

Fidejusiunea este anul asta dar nu este gajul. Mie asa mi-au spus si fosti colegi care au dat anul trecut care stiau de la parinti care sunt avocati, prieteni ,etc. Sper sa nu am vreun ghinion de genul asta

In plus eu dau randament mai bun la scris decat la oral unde emotiile sunt mai mari
buni avocati or iesi cei care nu pot vorbi liber in public (a se citi sala) din cauza emotiilor...Sper ca stie toata lumea ca nu mai exista probe orale asa ca desi unii dintre noi s-au bucurat o sa fie mult mai mult de scris in acelasi timp.