Examenul la Barou in totalitate scris!

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
Minnie

Examenul la Barou in totalitate scris!

Post by Minnie » 02 Nov 2005, 14:20

Sper ca stie toata lumea ca nu mai exista probe orale asa ca desi unii dintre noi s-au bucurat o sa fie mult mai mult de scris in acelasi timp.

femme

Post by femme » 02 Nov 2005, 15:11

Cred ca e bine mai ales ca subiectele de la examen vor fi exclusiv din subiectele afisate. Asa nu mai exista riscul sa ne trezim cu surprize. :)
In plus eu dau randament mai bun la scris decat la oral unde emotiile sunt mai mari.

ioana_dark

Post by ioana_dark » 02 Nov 2005, 15:44

Da, si cei de la Barou vor avea mai putina bataie de cap! Si va fii mai mult spor la copiat. Anul trecut s-a copiat in draci in unele sali! Pentru cei care mai aveau si pile am auzit ca le-au rezolvat subiectele aia care ii supravegheau! :lol:

Minnie

Post by Minnie » 02 Nov 2005, 17:31

Nu cred ca trebuie sa se bazeze cineva pe copiat...se aud multe dar e mai bine sa nu se comenteze...poate se enerveaza astia si ne dau ei batai de cap...destule am acu cu materia asta interminabila.
s-ar putea sa fie mai putin inscrisi anul asta...totusi sunt 24 mil si nu stiu cati pot sa-i faca in 3 luni de cand s-a anuntat ..plus taxa de admitere de 8 330 000.

Minnie

Post by Minnie » 02 Nov 2005, 17:33

Apropo Femme...tu dai la barou anul asta? vroiam sa-ti spun sa nu inveti numai dupa subiecte..anul trecut a picat fidejusiunea care nu era in subiecte ci doar in tematica..asa ca nu risca.

ioana_dark

Post by ioana_dark » 02 Nov 2005, 17:54

Bine, atunci ca sa nu sa supere d-ni supraveghetori si corectori, examenul de anul trecut a fost un model in ceea ce priveste corectitudinea si disciplina! :lol: Ma, rog, nu asta conteaza. Cine invata, invata oricum!

femme

Post by femme » 03 Nov 2005, 09:47

In statut scrie f clar ca subiectele la probele scrise vor fi exclusiv din subiectele afistate/ Daca imi pica din alta parte fac contestatie :o
Fidejusiunea este anul asta dar nu este gajul. Mie asa mi-au spus si fosti colegi care au dat anul trecut care stiau de la parinti care sunt avocati, prieteni ,etc. Sper sa nu am vreun ghinion de genul asta :x :x

Minnie

Post by Minnie » 03 Nov 2005, 16:53

nu te baza pe asta....pe bune
invata gajul e important
eu oricum nu mai am timp de nimic asa ca...te sfatuiesc pe tine
dar zi-mi ai trecut prin proceduri?zi-mi si mie cat timp iti ia una sau alta?

femme

Post by femme » 03 Nov 2005, 17:01

Eu sper sa le termin in 12 zile. Am mai trecut prin materie asa ca ma astept sa merga mai repede.

slevori

Post by slevori » 04 Nov 2005, 12:35

Mai sunt judete in tara unde se dau procedurile oral...asa ca nu va bucurati prea tare unii dintre voi...Intrebati la secretariatul baroului...ce si cum pt.a fi siguri.

myado

Post by myado » 04 Nov 2005, 13:03

In plus eu dau randament mai bun la scris decat la oral unde emotiile sunt mai mari
Sper ca stie toata lumea ca nu mai exista probe orale asa ca desi unii dintre noi s-au bucurat o sa fie mult mai mult de scris in acelasi timp.
buni avocati or iesi cei care nu pot vorbi liber in public (a se citi sala) din cauza emotiilor...

femme

Post by femme » 04 Nov 2005, 14:18

Era vorba de emotiile inerente unui examen important . Dar daca tu poti sa spui ca te-ai dus relaxat ca la plaja la examen , felicitarile mele :aplauze: :aplauze: .
Sunt convinsa ca nimeni nu poate spune ca atunci cand a fost in instanta pt prima data sa puna concluzii , de exemplu , nu a avut trac .

myado

Post by myado » 04 Nov 2005, 14:27

eu nu am avut trac...decat atunci cand am vrut :lol:

Post Reply