Teste LSAT la INM
Teste LSAT la INM
Incepand de anul acesta o proba noua va consta in sustinerea testelor de logica Lsat cum e acesta de ex, http://www.inm-lex.ro/public/index.php? ... etailID=73 .
Stie cineva mai multe despre aceste teste? sunt carti la noi care sa contina exemple de astfel de teste?
Stie cineva mai multe despre aceste teste? sunt carti la noi care sa contina exemple de astfel de teste?
Am vazut si eu modelul de test LSAT,dar mi se pare stufos ,neconcludent si generalissim.Cine stie pentru cine si pentru ce a fost inventat,dar noi,romanii,preluam tot,fara sa cernem sau sa discernem... Carti n-am vazut,dar nu m-ar mira sa apara repede,desi nu vad la ce ar folosi exersarea,cata vreme pot fi o infinitate de nnpovestioarenn de genul celor din test.
[quote="adi_avo"]La examenul pt admitere in INM la vara e posibil sa se dea voie nu numai cu legislatia pe banca ci chiar cu tratatele...deci hopul ar fi testul de logica dupa ce ai trecut de grila si sinteza[/quote]
Ce sinteze sa mai fie daca te lasa cu tratate pe banca? Nici la grile nu vad posibil sa lase cu tratate. Eventual daca s-ar da numai spete, dar altfel nu vad cum
Ce sinteze sa mai fie daca te lasa cu tratate pe banca? Nici la grile nu vad posibil sa lase cu tratate. Eventual daca s-ar da numai spete, dar altfel nu vad cum
am vrut sa vad si eu cum e .. Am inceput sa citesc intrebarile, am dat rapunsuri .. dar dupa 25 de minute observasem ca nu am facut decat 10 intrebari din care 7 corecte. M-am oprit .. m-am enervat .. si le- am lasat balta .. Data viitoare. Voi cum v-ati descurcat ?
Ma gandesc .. daca sunt alocate 35 de minute la 20 de intrebari .. =n ca pt. fiecare intrebare timpul ideal de rezolvare ar fi 1n 45nn (un minut si 45 se sec). Cam putin .. nu credeti ? Daca mai vrei sa citesti intrebare inca o data .. cam depasesti timpul ...
Ma gandesc .. daca sunt alocate 35 de minute la 20 de intrebari .. =n ca pt. fiecare intrebare timpul ideal de rezolvare ar fi 1n 45nn (un minut si 45 se sec). Cam putin .. nu credeti ? Daca mai vrei sa citesti intrebare inca o data .. cam depasesti timpul ...
PT KRISSTINA: pe www.lsat.org este testul pe l-au tradus si l-au postat pe site-ul INM. la sfarsit o sa gasesti puctajul.
inca ceva tot pe www.lsat.org o sa gasesti si un model de test explicat....daca stii putina engleza o sa iti prinda bine explicatiile punctate pt fiecare raspuns posibil.
inca ceva tot pe www.lsat.org o sa gasesti si un model de test explicat....daca stii putina engleza o sa iti prinda bine explicatiile punctate pt fiecare raspuns posibil.