INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
ALINDADALIG
ma rog sa ma ajutati si pe mine ...doresc sa ma inscriu la magistratura dar nu prea stiu dupa ce carti ( autori ) sa ma apuc de invatat.....multumesc
-
misa
Da o cautare pe forum, gasesti nenumarate discutii despre cartile cerute.
Si dupa formularea ta, banuiesc/ banuim ca vrei la inm nu la magistratura cu 5 ani...ca ai spus ca vrei sa[quote]te inscrii la magistratura[/quote]...nu?
Oricum cartile sunt aceleasi.[/i]
-
misa
De fapt 8O cred ca te-ai referit la magistratura cu 5 ani...Oricum, ideea e ca s-a mai discutat despre carti pe forum.Le gasesti sigur.
-
NesCafe
ALINDADALIG wrote:ma rog sa ma ajutati si pe mine ...doresc sa ma inscriu la magistratura dar nu prea stiu dupa ce carti ( autori ) sa ma apuc de invatat.....multumesc
iata sursa
http://www.avocatura.com/modules.php?na ... ic&t=10276
@ misa ce faci ? tu erai cu sursele/stirile. poate omu nu stie sa caute.

-
Saint-ex
Nes Cafe!
Felicitări ptr. noul look!
Vine iarna, probabil intri la hibernat sau, chestia aceea cu lupul.
Am glumit, bineînţeles.
Sperăm oricum, ca odată cu schimbarea de look, să nu-ţi schimbi şi tonul pe forum.
Rămâi acelaşi tip de intelectual subţire!
-
NesCafe
Saint-ex wrote:Rămâi acelaşi tip de intelectual subţire!
mai Sfantule, mai inm-ule, prefer sa raman asa in ochii tai decat sa-mi fac singur reclama, cum iti faci tu ("cu modestie") pe alte forumuri. pe forumul celalalt esti f respectuos cu mine.
cu stima

-
Saint-ex
NesCafe wrote:Saint-ex wrote:Rămâi acelaşi tip de intelectual subţire!
mai Sfantule, mai inm-ule, prefer sa raman asa in ochii tai decat sa-mi fac singur reclama, cum iti faci tu ("cu modestie") pe alte forumuri. pe forumul celalalt esti f respectuos cu mine.
cu stima :mrgreen:
Eu sunt respectuos cu toată lumea, sau, cel puţin, cu cei care mă respectă.
Oricum, nu am înţeles care este treaba cu un alt forum juridic???
Iar ceea ce ţi-am scris în mesajul anterior a fost, în prima parte, o glumă, iar în a II-a parte, chiar am fost serios când am spus că eşti un intelectual subţire, cel puţin, după răspunsurile care le dai.
-
misa
Ness...am fost, sunt si sper ca voi mai fi cea care este cu sursa, stirile sau zvonuri/ de bine sper.../ pe forum... important este ca Alin a aflat pana la urma unde sa caute..
PS. Saint si Nes...nu va mai certati .... iar avatarul...hmmm..Rosu si Negru...Stendhal... cine nu a citit cartea, sa o faca.

pentru amandoi.
-
Saint-ex
Mulţumesc frumos Misa.
-
misa
Pentru putin.

-
danaev
Despre cartea de drepturi reale a lui Filipescu ce parere aveti? Este agreat autorul? Ati invatat din ea pt. examen?
-
cyclop
danaev wrote:Despre cartea de drepturi reale a lui Filipescu ce parere aveti? Este agreat autorul? Ati invatat din ea pt. examen?
Încearcă altceva, eventual Liviu Pop.
-
SAM24
Cyclop wrote:danaev wrote:Despre cartea de drepturi reale a lui Filipescu ce parere aveti? Este agreat autorul? Ati invatat din ea pt. examen?
Încearcă altceva, eventual Liviu Pop.
Mai bine Statescu si Barsan, are carte actualizata
-
mazgalici
Aia e de "obligatii". Au scos si drepturi reale?
-
elle_cv
mazgalici wrote:Aia e de "obligatii". Au scos si drepturi reale?
da, dar autorul e numai Barsan, e bine structurata cartea.