inm

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
ALINDADALIG

inm

Post by ALINDADALIG » 12 Nov 2008, 13:05

ma rog sa ma ajutati si pe mine ...doresc sa ma inscriu la magistratura dar nu prea stiu dupa ce carti ( autori ) sa ma apuc de invatat.....multumesc

misa

Post by misa » 12 Nov 2008, 15:07

Da o cautare pe forum, gasesti nenumarate discutii despre cartile cerute.
Si dupa formularea ta, banuiesc/ banuim ca vrei la inm nu la magistratura cu 5 ani...ca ai spus ca vrei sa[quote]te inscrii la magistratura[/quote]...nu?
Oricum cartile sunt aceleasi.[/i]

misa

Post by misa » 12 Nov 2008, 15:09

De fapt 8O cred ca te-ai referit la magistratura cu 5 ani...Oricum, ideea e ca s-a mai discutat despre carti pe forum.Le gasesti sigur.

NesCafe

Re: inm

Post by NesCafe » 12 Nov 2008, 17:03

ALINDADALIG wrote:ma rog sa ma ajutati si pe mine ...doresc sa ma inscriu la magistratura dar nu prea stiu dupa ce carti ( autori ) sa ma apuc de invatat.....multumesc
iata sursa
http://www.avocatura.com/modules.php?na ... ic&t=10276

@ misa ce faci ? tu erai cu sursele/stirile. poate omu nu stie sa caute. :cafea:

Saint-ex

Post by Saint-ex » 12 Nov 2008, 17:48

Nes Cafe!
Felicitări ptr. noul look!
Vine iarna, probabil intri la hibernat sau, chestia aceea cu lupul.
Am glumit, bineînţeles.
Sperăm oricum, ca odată cu schimbarea de look, să nu-ţi schimbi şi tonul pe forum.
Rămâi acelaşi tip de intelectual subţire!

NesCafe

Post by NesCafe » 12 Nov 2008, 18:47

Saint-ex wrote:Rămâi acelaşi tip de intelectual subţire!
mai Sfantule, mai inm-ule, prefer sa raman asa in ochii tai decat sa-mi fac singur reclama, cum iti faci tu ("cu modestie") pe alte forumuri. pe forumul celalalt esti f respectuos cu mine.
cu stima :mrgreen:

Saint-ex

Post by Saint-ex » 12 Nov 2008, 19:04

NesCafe wrote:
Saint-ex wrote:Rămâi acelaşi tip de intelectual subţire!
mai Sfantule, mai inm-ule, prefer sa raman asa in ochii tai decat sa-mi fac singur reclama, cum iti faci tu ("cu modestie") pe alte forumuri. pe forumul celalalt esti f respectuos cu mine.
cu stima :mrgreen:
Eu sunt respectuos cu toată lumea, sau, cel puţin, cu cei care mă respectă.
Oricum, nu am înţeles care este treaba cu un alt forum juridic???
Iar ceea ce ţi-am scris în mesajul anterior a fost, în prima parte, o glumă, iar în a II-a parte, chiar am fost serios când am spus că eşti un intelectual subţire, cel puţin, după răspunsurile care le dai.

misa

Post by misa » 13 Nov 2008, 10:40

Ness...am fost, sunt si sper ca voi mai fi cea care este cu sursa, stirile sau zvonuri/ de bine sper.../ pe forum... important este ca Alin a aflat pana la urma unde sa caute..

PS. Saint si Nes...nu va mai certati .... iar avatarul...hmmm..Rosu si Negru...Stendhal... cine nu a citit cartea, sa o faca.
:cafea: pentru amandoi.

Saint-ex

Post by Saint-ex » 13 Nov 2008, 18:51

Mulţumesc frumos Misa.

misa

Post by misa » 14 Nov 2008, 10:12

Pentru putin. :cafea:

danaev

inm

Post by danaev » 20 Nov 2008, 12:01

Despre cartea de drepturi reale a lui Filipescu ce parere aveti? Este agreat autorul? Ati invatat din ea pt. examen?

cyclop

Post by cyclop » 20 Nov 2008, 14:59

danaev wrote:Despre cartea de drepturi reale a lui Filipescu ce parere aveti? Este agreat autorul? Ati invatat din ea pt. examen?
Încearcă altceva, eventual Liviu Pop.

SAM24

Post by SAM24 » 21 Nov 2008, 08:53

Cyclop wrote:
danaev wrote:Despre cartea de drepturi reale a lui Filipescu ce parere aveti? Este agreat autorul? Ati invatat din ea pt. examen?
Încearcă altceva, eventual Liviu Pop.
Mai bine Statescu si Barsan, are carte actualizata

mazgalici

Post by mazgalici » 21 Nov 2008, 09:32

Aia e de "obligatii". Au scos si drepturi reale?

elle_cv

Post by elle_cv » 21 Nov 2008, 09:55

mazgalici wrote:Aia e de "obligatii". Au scos si drepturi reale?
da, dar autorul e numai Barsan, e bine structurata cartea.

Post Reply