CERCETARE INDISCIPLINARA?
CERCETARE INDISCIPLINARA?
in ultimille2 zile de preaviz m-am certat cu sefii a venit patroana si mi-a spus ca ma baga in preaviz disciplinar si nu mai pot pleca decat cand vrea ea fiinca o sa ma cerceteze indisciplinar cat timp doreste
SE POATE ? CE POT FACE?
SE POATE ? CE POT FACE?
O fi avand ea vreun motiv sa te cerceteze cat vrea ea.
:D:D
Se poate daca vrei si tu
:D:D
Serios acuma.
Se poate face o cercetare disciplinara pentru a se stabili daca esti vinovat sau nu de faptele comise. In functie de rezultatul cercetarii prealabile se poate dispune una din masurile prevazute de condul muncii.
Cercetarea prealabila nu dureaza la infinit , ci consta intr-o intalnire cu angajatorul in care el te acuza de ceva, si tu te aperi.
Da patroana e frumoasa?

Se poate daca vrei si tu

Serios acuma.
Se poate face o cercetare disciplinara pentru a se stabili daca esti vinovat sau nu de faptele comise. In functie de rezultatul cercetarii prealabile se poate dispune una din masurile prevazute de condul muncii.
Cercetarea prealabila nu dureaza la infinit , ci consta intr-o intalnire cu angajatorul in care el te acuza de ceva, si tu te aperi.

Da patroana e frumoasa?
daca deja esti in preaviz, probabil ca ti-a fost aprobata cererea daca e pe acordul partilor, iar in caz de demisie inseamna ca sefii au luat deja la cunostinta de cel putin 13 zile despre hotararea ta. Nu mai au cum sa revina asupra motivelor de incetare a contractului de munca. Mai mult daca o fac, poti dovedi oricand in instanta ca desfacerea contr de munca pe motive ref la disciplina sau intarzierea nejustificata privind emiterea deciziei de incetare a raporturilor de munca este un abuz din partea conducerii. Bafta multa! imaginatia acestor oameni nu are limite. Cred ca daca sunt"patroni" sunt un fel de zei!!!!!
Re: CERCETARE INDISCIPLINARA?
nu vrei sa-i dai in judecata .... hai te rog ca-ti fac eu actiunea gratissssssssssss............viorel_vic wrote:in ultimille2 zile de preaviz m-am certat cu sefii a venit patroana si mi-a spus ca ma baga in preaviz disciplinar si nu mai pot pleca decat cand vrea ea fiinca o sa ma cerceteze indisciplinar cat timp doreste
SE POATE ? CE POT FACE?
eu imi fac griji...judge wrote:. La sfarsitul perioadei de preaviz CIM inceteaza conform art. 55 lit. "a" rap. la art. 79 alin 1 Codul Muncii.
Nu ai de ce sa iti faci griji.

cand vad ca scrii asa ceva...
ce ai cu art. 55????
hai sa nu confundam incetarea de drept a CIM cu demisia...
e gravvvvvvvvvvvv

art.55 lit.d)kinga wrote:eu imi fac griji...judge wrote:. La sfarsitul perioadei de preaviz CIM inceteaza conform art. 55 lit. "a" rap. la art. 79 alin 1 Codul Muncii.
Nu ai de ce sa iti faci griji.![]()
![]()
![]()
cand vad ca scrii asa ceva...
ce ai cu art. 55????
hai sa nu confundam incetarea de drept a CIM cu demisia...
e gravvvvvvvvvvvv![]()