demisie
DEMISIE.. 15 ZILE LUCRATOARE??????
TERMINATI...
eu sincer nu cred ca este un efort intelectual foarte mare ca inainte sa postati sa va uitati in Codul muncii...
la demisie preavizul este de 15 ZILE CALENDARISTICE
Judge... cu tot respectul...
citeste ce a scris Samurai ...
cand nu stii, ai voie sa taci...

TERMINATI...

eu sincer nu cred ca este un efort intelectual foarte mare ca inainte sa postati sa va uitati in Codul muncii...
citeste ce a scris Samurai ...

cand nu stii, ai voie sa taci...

Kedves,Kinga,tu "nem tutz"ca romanii "dolgozesc"si in zilelele de sarbatoare ?De-aia a zis judge lucratoare,no,acuma,ertet?Unii ,mai postam si din memorie,c-asa-i romanul!kinga wrote:DEMISIE.. 15 ZILE LUCRATOARE??????
TERMINATI...
![]()
![]()
![]()
![]()
citeste ce a scris Samurai ...![]()
![]()
![]()
cand nu stii, ai voie sa taci...![]()
tudom.. tudom... ca doar si ungurii mai lucreaza in zilele de sarbatoare .. si sambata ...
dar ma bucur ..sincer sa vad ca desi cu memoria unii mai au probleme macar solidaritate "van" ...
erted???
si detest cand un jurist dezinformeaza ... fie ca este neglijent, fie ca are probleme cu memoria, fie ca ii e lene sa deschida o carte ...
noa most mar erted te is????

dar ma bucur ..sincer sa vad ca desi cu memoria unii mai au probleme macar solidaritate "van" ...
erted???
si detest cand un jurist dezinformeaza ... fie ca este neglijent, fie ca are probleme cu memoria, fie ca ii e lene sa deschida o carte ...

noa most mar erted te is????