demisie

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
viorel_vic

demisie

Post by viorel_vic » 27 May 2007, 14:48

este vorba despre demisie

judge

Post by judge » 27 May 2007, 17:07

Si care e problema? Art. 79 alin. 1 sau 8 Codul Muncii Preaviz 15 zile lucratoare sau fara preaviz. Forma scrisa, nu se motiveaza.
Ce nelamuriri ai?

pepita

Post by pepita » 28 May 2007, 10:53

15 zile calendaristice, nu ?

dasefx

Post by dasefx » 28 May 2007, 13:45

judge wrote:Si care e problema? Art. 79 alin. 1 sau 8 Codul Muncii Preaviz 15 zile lucratoare sau fara preaviz. Forma scrisa, nu se motiveaza.
Ce nelamuriri ai?
Ti-a raspuns la intrebarea pusa de tine pe topicul raspunderea "indisciplinara" :lol:

judge

Post by judge » 29 May 2007, 11:27

Preavizul e de 15 zile lucratoare.
Si abia acum am vzut ca intradevar e un raspuns pentru alt topic. :-D :-D

kinga

Post by kinga » 30 May 2007, 20:52

DEMISIE.. 15 ZILE LUCRATOARE??????

TERMINATI...
:-( :-( :-( :-(
eu sincer nu cred ca este un efort intelectual foarte mare ca inainte sa postati sa va uitati in Codul muncii...

la demisie preavizul este de 15 ZILE CALENDARISTICE
Judge... cu tot respectul...

citeste ce a scris Samurai ... :cafea: :cafea: :cafea:
cand nu stii, ai voie sa taci... :mrgreen: :mrgreen:

valic

Post by valic » 30 May 2007, 23:04

15 zile calendaristice..care trec greu...Of, of :-(

frido

Post by frido » 31 May 2007, 09:24

kinga wrote:DEMISIE.. 15 ZILE LUCRATOARE??????

TERMINATI...
:-( :-( :-( :-(
eu sincer nu cred ca este un efort intelectual foarte mare ca inainte sa postati sa va uitati in Codul muncii...

la demisie preavizul este de 15 ZILE CALENDARISTICE
Judge... cu tot respectul...

citeste ce a scris Samurai ... :cafea: :cafea: :cafea:
cand nu stii, ai voie sa taci... :mrgreen: :mrgreen:
Kedves,Kinga,tu "nem tutz"ca romanii "dolgozesc"si in zilelele de sarbatoare ?De-aia a zis judge lucratoare,no,acuma,ertet?Unii ,mai postam si din memorie,c-asa-i romanul!

kinga

Post by kinga » 31 May 2007, 09:39

tudom.. tudom... ca doar si ungurii mai lucreaza in zilele de sarbatoare .. si sambata ... :mrgreen: :mrgreen:

dar ma bucur ..sincer sa vad ca desi cu memoria unii mai au probleme macar solidaritate "van" ...

erted???

si detest cand un jurist dezinformeaza ... fie ca este neglijent, fie ca are probleme cu memoria, fie ca ii e lene sa deschida o carte ... :razz: :razz: :razz:
noa most mar erted te is????

frido

Post by frido » 31 May 2007, 09:51

Igen,igen,ertem(desi nem tudom magyarom)"just some words,you know",dar esti chiar asa de sigura ca toti ce posteaza "p-aci este juristi"?

kinga

Post by kinga » 31 May 2007, 10:00

vezi la profil.... :lol: :lol: :lol:

frido

Post by frido » 31 May 2007, 11:38

No,bine tu Kinga,acuma tot ce zboara se mananca? Una-i sa zaci ca esti,alta-i sa fii si alta-i sa poti sa fii ceea ce zaci ca esti.

kinga

Post by kinga » 31 May 2007, 11:49

:-D :-D :-D

cred ceea ce vad, jumatate din ce aud si nimic din ce mi se spune. :mrgreen: :mrgreen:

dar ma gandesc si la faptul ca "Toata lumea minte, dar nu conteaza pentru ca nimeni nu asculta" :mrgreen: :mrgreen:

flaviusnet

Post by flaviusnet » 04 Jun 2007, 07:52

foarte corect punctul de vedere al kingai...parca ar fi din vechiul imperiu, manca-o-ar tata :cafea: :cafea: :floare:

Post Reply