prima de vacanta
prima de vacanta
personalul contactual din sectorul bugetar este indreptatit sa primeasca prima de vacanta sau nu ?
Buna ziua
Sunt nou pe acest forum si nu sunt deprins cu functionarea lui. Sper ca nu gresesc reluind un subiect la care nu sna mai scris din mai. Adica vreau sa spun> Sper ca va gasi cineva intrebarea mea...
...care e aceeasi cu cea de deschidere a subiectului.
Sunt "contractual" si vreau sa aflu daca primesc sau nu prima de vacanta ?? Nu am reusit sa gasesc nici un text in care sa fie precizat ca nu am dreptul sno primesc. Mi se invoca o anume ordonatza 10 in care nu scrie nimic despre asta...
Va rog sa ma ajutatzi cu un raspuns, sau macar sanmi indicatzi actul normativ in care gasesc raspunsul
Multumesc!
Sunt nou pe acest forum si nu sunt deprins cu functionarea lui. Sper ca nu gresesc reluind un subiect la care nu sna mai scris din mai. Adica vreau sa spun> Sper ca va gasi cineva intrebarea mea...
...care e aceeasi cu cea de deschidere a subiectului.
Sunt "contractual" si vreau sa aflu daca primesc sau nu prima de vacanta ?? Nu am reusit sa gasesc nici un text in care sa fie precizat ca nu am dreptul sno primesc. Mi se invoca o anume ordonatza 10 in care nu scrie nimic despre asta...
Va rog sa ma ajutatzi cu un raspuns, sau macar sanmi indicatzi actul normativ in care gasesc raspunsul
Multumesc!
OG.33/2001 privind unele masuri referitoare la salarizarea functionarilor publici si a altor categorii de personal. Vezi Dec.278/2005 a Curtii constitutionale. Nimeni nu va recunoaste acest drept din oficiu. Va trebui sa-l solicitam prin instanta. Nu uita sa invoci discriminarea care se practica prin nerecunoasterea dreptului.