Avocat victima infractiunii - mod de adresare

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
gim05

Avocat victima infractiunii - mod de adresare

Post by gim05 » 04 Nov 2006, 21:01

Cand avocatul este victima unei infractiuni, in plangerea penala pe care o formuleaza este bine sa se adreseze sub forma:
"Subsemnatul avocat M.N, ..." sau "Subsemnatul M.N." ?
Mentionez ca prin infractiunea respectiva i s-a adus atingere prestigiului, reputatiei, etc

mariusms

Post by mariusms » 04 Nov 2006, 21:04

Sa se adreseze ca orice cetatean si sa mentioneze apoi ce vatamari i s-au adus, inclusiv prestigiului, reputatiei etc.

florian267

Re: Avocat victima infractiunii - mod de adresare

Post by florian267 » 04 Nov 2006, 21:38

gim05 wrote: Mentionez ca prin infractiunea respectiva i s-a adus atingere prestigiului, reputatiei, etc
Care prestigiu si reputatie ? :-D :-D

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 04 Nov 2006, 22:45

gim05, poti sa dai o tura si pe aici

http://www.avocatura.com/modules.php?na ... pic&t=8009

mariusms

Post by mariusms » 04 Nov 2006, 23:02

robin_hood_2 wrote:gim05, poti sa dai o tura si pe aici

http://www.avocatura.com/modules.php?na ... opic&t=800
9
Inainte de a da un raspuns, as vrea sa stiu daca a scris RH-ul avizat sa raspunda serios.

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 04 Nov 2006, 23:09

Marius, nu e raspuns avizat :) , e doar un mic help, ca sa postez ceva si la juridice, nu de alta.

:cafea:

kinga

Post by kinga » 04 Nov 2006, 23:12

robin_hood_2 wrote:Marius, te rog sa nu fi rautacios! :)

Nu e raspunsul avizat, e doar un mic help, ca sa postez ceva si la juridice, nu de alta.

:cafea:
eu sincer nu as vrea sa fiu ticaloasa.... desi cred ca sunt.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dar v-as sfatui ca mai bine sa va inregistrati separat ... cei 5 .. adica .. ma rog trei au mai ramas ca Melchior si Tuareg avem deja.... si killereste pe Robin......

io cand vad Robin... am asa o usoare repulsie.... si mi-a placut forul ..sincer....

mariusms

Post by mariusms » 04 Nov 2006, 23:15

@RH-istilor: Asculta/ascultati, nu am chef de glume cu tine/voi. Eu am considerat ca Gim05 a stiut ce intreaba si nu l-am trimis tendentios undeva unde sunt infractiuni abrogate.
Probabil ca daca nu te intrebam ziceai ca e secretara, electricianul, vecinul etc.

Dar nu numai pentru insulta si calomnie se cer daune morale, care sunt in legatura directa cu prestigiul.
Acum eu sunt ala rautaciosul, iar secretara va veni cu hackerul care trimite virusi metaforici, iat tetea ma va acuza si pe mine ca-i hartuiesc fiica.
Fara cafele.

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 04 Nov 2006, 23:20

**

Post Reply