Cand avocatul este victima unei infractiuni, in plangerea penala pe care o formuleaza este bine sa se adreseze sub forma:
"Subsemnatul avocat M.N, ..." sau "Subsemnatul M.N." ?
Mentionez ca prin infractiunea respectiva i s-a adus atingere prestigiului, reputatiei, etc
Avocat victima infractiunii - mod de adresare
Re: Avocat victima infractiunii - mod de adresare
Care prestigiu si reputatie ?gim05 wrote: Mentionez ca prin infractiunea respectiva i s-a adus atingere prestigiului, reputatiei, etc

Inainte de a da un raspuns, as vrea sa stiu daca a scris RH-ul avizat sa raspunda serios.robin_hood_2 wrote:gim05, poti sa dai o tura si pe aici
http://www.avocatura.com/modules.php?na ... opic&t=800
9
eu sincer nu as vrea sa fiu ticaloasa.... desi cred ca sunt....robin_hood_2 wrote:Marius, te rog sa nu fi rautacios! :)
Nu e raspunsul avizat, e doar un mic help, ca sa postez ceva si la juridice, nu de alta.

dar v-as sfatui ca mai bine sa va inregistrati separat ... cei 5 .. adica .. ma rog trei au mai ramas ca Melchior si Tuareg avem deja.... si killereste pe Robin......
io cand vad Robin... am asa o usoare repulsie.... si mi-a placut forul ..sincer....
@RH-istilor: Asculta/ascultati, nu am chef de glume cu tine/voi. Eu am considerat ca Gim05 a stiut ce intreaba si nu l-am trimis tendentios undeva unde sunt infractiuni abrogate.
Probabil ca daca nu te intrebam ziceai ca e secretara, electricianul, vecinul etc.
Dar nu numai pentru insulta si calomnie se cer daune morale, care sunt in legatura directa cu prestigiul.
Acum eu sunt ala rautaciosul, iar secretara va veni cu hackerul care trimite virusi metaforici, iat tetea ma va acuza si pe mine ca-i hartuiesc fiica.
Fara cafele.
Probabil ca daca nu te intrebam ziceai ca e secretara, electricianul, vecinul etc.
Dar nu numai pentru insulta si calomnie se cer daune morale, care sunt in legatura directa cu prestigiul.
Acum eu sunt ala rautaciosul, iar secretara va veni cu hackerul care trimite virusi metaforici, iat tetea ma va acuza si pe mine ca-i hartuiesc fiica.
Fara cafele.