JOJO wrote:Pai de catre partea vatamata.
Si fusese participant la discutia respectiva?
1.Nu glumesc daca spun ca eu stiam ca intra in categoria notiunii de "corespondenta", orice forma a acesteia, inclusiv convorbirile telefonice.mariusms wrote: 5.divulgarea continutului unei corespondente ...........a nu se confunda corespondenta cu convorbirea; dar si daca ar fi fost divulgarea continutului unei convorbiri, sunt valabile observatiile de la pct 1;
6.divulgarea continutului unei convorbiri sau comunicari INTERCEPTATE......... valabile observatiile de la pct 2.
leustean wrote:Tanti, ti cand ti se pune pata nu se mai sterge.
E vorba despre INREGISTRAREA conversatiei in sine (fara sa fiu anuntat, fara sa mi se ceara permisiunea), nu despre zicerile mele...
Clarissimo?
Sa dezenez?
Am impresia ca cineva cu nume de cod de planta face aluzii la capacitatea altora de a intzelege mesajele sale prin desene si apoi, daca primeste un raspuns, da fuga la ceilaltzi, sa vada si ei cat este de "persecutat" pentru raspunsurile la "nevinovatele" sale insulte.leustean wrote:Deci colegi, va rog sa luati in considerare INREGISTRAREA in sine a conversatiei, fara anuntarea mea prealabila si fara acordul meu in acest sens, nu faptul ca as fi fost lezat de o gresita citare.
Asa se pune problema.
Samurai, imi cer scuze, dar nu tineam sa am raspunsuri de la tine.
Cred ca e momentul sa fii avertizat de Costy pentru atacurile tale (constant) grosolane la adresa multora dintre membrii forumului.
Nu poti fi capabil si de o alta atitudine?
E clar : ai dat-o in bara, nu ai priceput mesajul.
Chestie de nuanta, importanta in cazul de fata.
Nu-i nimic :lasa-i pe altii.
Sa stii ca nu e vina nimanui ca tu esti vesnic prost-dispus.
Dar nu iti inregistreaza tie convorbirile ci inregistreaza in acelasi timp si o convorbire a sa, pentru ca ai vorbit chiar cu acea persoana. Nu ti-a violat niciun drept la intimitate.leustean wrote: ..........................................................................................
ARE CINEVA (CHIAR SI INTERLOCUTORUL) DREPTUL SA ITI INREGISTREZE CONVORBIRILE TELEFONICE?
..........................................................................................
SA NE RAPORTAM STRICT LA POSIBILITATEA INREGISTRARII UNEI CONVERSATII TELEFONICE FARA ACCEPTUL SI CONSIMTAMANTUL INTERLOCUTORULUI NOSTRU in cadrul acestui topic si sa recunoastem ca este ilegala o astfel de inregistrare si ca ea constituie "interceptare" in sensul legii penale.
Interceptare "fara drept", cum spune codul penal.
Sau dimpotriva, sa ne declaram de acord cu asemenea practici si sa vedem de ce, cu argumente jurdice, nu cu procese de intentie si cu pierderea in peisaj (ce faceam cand m-a sunat, de ce m-am simit deranjat etc...). Asta era...
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests