P.S. Te poate ruga omu sa te gandesti un pic la nemo auditur... ala al meu si sa-ti dai si cu parerea?
Ca prietenul tau Leustean m-a lasat cu ochii-n soare...Bine ca s-a gandit si ca a fost primul lucru la care s-a gandit!

Scuze, nu te-am lasat cu ochii in soare, dar duminica mai are omul si alte lucruri de facut prin a sa maisonette.JOJO wrote:![]()
P.S.
Ca prietenul tau Leustean m-a lasat cu ochii-n soare...Bine ca s-a gandit si ca a fost primul lucru la care s-a gandit!
eu am luat manualul lui Flipescu.... si nu se pune problema de rea credinta.leustean wrote:Scuze, nu te-am lasat cu ochii in soare, dar duminica mai are omul si alte lucruri de facut prin a sa maisonette.JOJO wrote:![]()
P.S.
Mie asa mi se pare : ca nu poate cere nulitatea casatoriei fiind de rea-credinta, adica stiind conditiile incheierii casatoriei.
Ne ducem la conditiile principiului nquod nullum este quod nullum producit effectum" din teoria generala a actului juridic si vedem acolo conditiile generale, aplicabile in speta si casatoriei fictive, care tot act juridic se numeste pana la urma si gasim "nemo auditur propriam turpitudinem allegans".
Dar ca sa nu iau de la capat thread-ul (mie nu mi se mai incarca tot forumul, fratilor), de ce nu vor sa divorteze discret?...
Inca nu am luat manualul lui Filipescu, dar daca trebuie, Jojo...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest