Fumatul ucide!

Discutii filosofice pe teme actuale.
procuror

Post by procuror » 15 Aug 2006, 20:00

robin_hood_2 wrote: ...mutato nomine, de te fabula narratur... :wink:
:lol:
...in vino veritas... :wink:

:lol:

kinga

Post by kinga » 15 Aug 2006, 21:06

Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult.......doar ca ti se pare ca timpul trece mai incet. Clement Freud

totem

Post by totem » 16 Aug 2006, 16:41

De acord cu tine, Kinga :cafea:
Sa speram ca nu mai apar topicuri de genul alcoolul in exces ucide, accidentele de masina ucid, deci respectati regulile de circulatie, drogurile ucid si tot asa.Pentru astfel de subiecte si cei interesati exista alte forumuri.
Deci sa nu uitam ca suntem pe avocatura.com si nu avem nevoie sa ne spuna altii "mai destepti" ce trebuie sa facem zi de zi!!!! :mrgreen:

kinga

Post by kinga » 16 Aug 2006, 17:20

Multam.,...Totem....

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

PS

Si imi dai un vot????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

denominatus

Post by denominatus » 16 Aug 2006, 17:56

Totemule, vezi ca divaghezi de la Divagatii.... :lol:
Vrei drept? Lasa-ne in Dnale noastre si misca-ti cur...sorul in rubricile de drept... ;-)

Daca vrei sa-ti faci veacul pe aici, asculta atunci cu atentie ... avocatura dot com nu e numai un spatiu virtual, plin de caractere ASCII, pe un oarecare server ... ci este ceva mai mult de atat...
S-au format, cum s-a spus cu oarecare ironie, diferite bisericute, diferite asocieri, grupuri-grupulete, bazate pe simpatii sau din contra, animozitati si inimozitati, etc...
Astea toate zau ca sunt niste relatii inter-umane... lato sensu...

Asa ca daca cineva vrea sa-mi readuca aminte ca fumatul nu-i deloc sanatos, sau ca rosia montana e o catastrofa ecologica in devenire, sau ca s-au bagat carti la librarie, sau orice alta divagatie... eu o sa zic frumos "multumesc frumos ca te-ai gandit sa-mi spui".
Pe cale de consecinta, tie, Totematicule, da-mi voie sa nu-ti dau voie sa nu dai voie sa apara asemenea topice.

Un topic nou s-ar impune... Intoleranta denota stupiditate, iar prostia ... :mrgreen: ... prostia ucide... :grin:
Iar miserupismul ma lasa apsolut, dar apsolut rece. :mrgreen:

kinga

Post by kinga » 16 Aug 2006, 18:34

:-( :-( :-( :-( :-( :-(

DA CU CITATUL MEU CUM RAMANE????????????? :grin: :grin: : :grin: :grin:

nicuvar

Post by nicuvar » 16 Aug 2006, 18:58

kinga wrote:Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult.......doar ca ti se pare ca timpul trece mai incet. Clement Freud
Nu mai fumez, mai beau putin cate putin si iubesc femeile. Kinga, ai votul meu. E OK ?
:kiss: :floare:

nicuvar

Post by nicuvar » 16 Aug 2006, 19:15

Denominatus wrote:Totemule, vezi ca divaghezi de la Divagatii.... :lol:
Vrei drept? Lasa-ne in Dnale noastre si misca-ti cur...sorul in rubricile de drept... ;-)

Daca vrei sa-ti faci veacul pe aici, asculta atunci cu atentie ... avocatura dot com nu e numai un spatiu virtual, plin de caractere ASCII, pe un oarecare server ... ci este ceva mai mult de atat...
S-au format, cum s-a spus cu oarecare ironie, diferite bisericute, diferite asocieri, grupuri-grupulete, bazate pe simpatii sau din contra, animozitati si inimozitati, etc...

Asa ca daca cineva vrea sa-mi readuca aminte ca fumatul nu-i deloc sanatos, sau ca rosia montana e o catastrofa ecologica in devenire, sau ca s-au bagat carti la librarie, sau orice alta divagatie... eu o sa zic frumos "multumesc frumos ca te-ai gandit sa-mi spui".
Pe cale de consecinta, tie, Totematicule, da-mi voie sa nu-ti dau voie sa nu dai voie sa apara asemenea topice.

Un topic nou s-ar impune... Intoleranta denota stupiditate, iar prostia ... :mrgreen: ... prostia ucide... :grin:
:grin: :mrgreen: :aplauze:

gavril

Post by gavril » 16 Aug 2006, 19:49

Denominatus wrote:Totemule, vezi ca divaghezi de la Divagatii.... :lol:

:aplauze:

bravo ma baiatule !

ma .. voi ati observat ce baiat bun a devenit DEno ? omun s-a tranformat intr-un aparator al drt. si libertatilor "forumarilor" .. al ordinei ... al bunei intelegeri.

gata cu lauda .. ca ti se urca la cap .. :)

gavril

Post by gavril » 16 Aug 2006, 19:51

(fara tigari) .. un vot si de la mine, kinga... :grin:

kinga

Post by kinga » 17 Aug 2006, 04:52

Multam....de voturi... :oops: :oops: :oops:

Nicuvar.. Gavril... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Deno... tu nu ma votezi??? :-D :-D :-D
hai ca incep io ..in spiritul celor scrise de Gavril... ai un vot.... :grin: :grin: :grin: sau sa votez la cel mai tare forumist??? :( :( :( :(

denominatus

Post by denominatus » 17 Aug 2006, 10:06

kinga wrote:Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult.......doar ca ti se pare ca timpul trece mai incet. Clement Freud
Hmmm.. Statisticile arata totusi ca femeile traiesc mai mult decat barbatii... Sa fie vorba doar despre acelea care s-au lasat de femei? Sau despre cele care inca nu s-au lasat de femei? :mrgreen:

Ref bautura, achiesez la formularea lui nicuvar... beau putin, putin cate putin... ;-) Cu completarea ca, din cand in cand, mai verific rationamentul domnului profesor Moisil.... :grin: (:cafea: nicuvar)

Referitor la fumat, fac trimitere la declaratia mea de mai sus, pe care o dau sustin si semnez...

Referitor la cat de greu ti se pare ca trece timpul... a se vedea bancul de la "sa ne mai descretim fruntile", pag.55 :grin:

Si fiindca azi bag seama ca ma exprim numai prin trimiteri trimiteri, pentru vot va trimit la topicurile lui totem...

Aici e topic de "fumatul face rau la sanatate", da? :-P
Un pic de seriozitate, va rog :grin:

kinga

Post by kinga » 17 Aug 2006, 10:58

:-D :-D :-D

PS
:-P

kko

Post by kko » 17 Aug 2006, 12:25

Da mai Kinga, insa mai stiu si un alt Freud, ala cu psihanaliza, care zicea : "Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea"

De aia eu zic:
Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain)
O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche)

Nu este important sa castigi...este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
Pestele care lupta impotriva curentului....moare electrocutat.
Nu sunt complet inutil....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa.
Banii nu fac fericirea....o cumpara gata facuta.
Fugi de tentatii.....dar incet ,sa te poata ajunge.
Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Tigara omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc.
De ce sa bei si sa conduci ....cand poti sa fumezi si sa zbori
?(Anonim)

kinga

Post by kinga » 17 Aug 2006, 12:58

:aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

SUPER... KKO ... :-D :-D :-D
Pot sa vin cu completari???

Nu ca mi-ar fi frica sa mor dar....n-as vrea sa fiu acolo cand se intampla.

Woody Allen

Desi sunt pregatit pentru martiraj, as prefera sa fie amanat. Churchill

De fiecare data cand oamenii sunt de acord cu mine, simt ca ceva nu e in regula.

singurul lucru pe care poti sa-l faci cu un sfat bun este sa-l dai altcuiva. Tie nu-ti ajuta la nimic.

pot rezista la orice, mai putin la tentatii.

Sexul este unul dintre cele noua motive pentru reincarnare...celelalte opt nu conteaza.

Nu am incredere decat in doi oameni. Unul sunt eu. Celalalt nu esti tu.

Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit.

Post Reply