robin_hood_2 wrote: ...mutato nomine, de te fabula narratur...

...in vino veritas...

Denominatus wrote:Totemule, vezi ca divaghezi de la Divagatii....![]()
Vrei drept? Lasa-ne in Dnale noastre si misca-ti cur...sorul in rubricile de drept...![]()
Daca vrei sa-ti faci veacul pe aici, asculta atunci cu atentie ... avocatura dot com nu e numai un spatiu virtual, plin de caractere ASCII, pe un oarecare server ... ci este ceva mai mult de atat...
S-au format, cum s-a spus cu oarecare ironie, diferite bisericute, diferite asocieri, grupuri-grupulete, bazate pe simpatii sau din contra, animozitati si inimozitati, etc...
Astea toate zau ca sunt niste relatii inter-umane... lato sensu...
Asa ca daca cineva vrea sa-mi readuca aminte ca fumatul nu-i deloc sanatos, sau ca rosia montana e o catastrofa ecologica in devenire, sau ca s-au bagat carti la librarie, sau orice alta divagatie... eu o sa zic frumos "multumesc frumos ca te-ai gandit sa-mi spui".
Pe cale de consecinta, tie, Totematicule, da-mi voie sa nu-ti dau voie sa nu dai voie sa apara asemenea topice.
Un topic nou s-ar impune... Intoleranta denota stupiditate, iar prostia ...... prostia ucide...
![]()
Iar miserupismul ma lasa apsolut, dar apsolut rece.
Denominatus wrote:Totemule, vezi ca divaghezi de la Divagatii....![]()
Vrei drept? Lasa-ne in Dnale noastre si misca-ti cur...sorul in rubricile de drept...![]()
Daca vrei sa-ti faci veacul pe aici, asculta atunci cu atentie ... avocatura dot com nu e numai un spatiu virtual, plin de caractere ASCII, pe un oarecare server ... ci este ceva mai mult de atat...
S-au format, cum s-a spus cu oarecare ironie, diferite bisericute, diferite asocieri, grupuri-grupulete, bazate pe simpatii sau din contra, animozitati si inimozitati, etc...
Astea toate zau ca sunt niste relatii inter-umane... lato sensu...
Asa ca daca cineva vrea sa-mi readuca aminte ca fumatul nu-i deloc sanatos, sau ca rosia montana e o catastrofa ecologica in devenire, sau ca s-au bagat carti la librarie, sau orice alta divagatie... eu o sa zic frumos "multumesc frumos ca te-ai gandit sa-mi spui".
Pe cale de consecinta, tie, Totematicule, da-mi voie sa nu-ti dau voie sa nu dai voie sa apara asemenea topice.
Un topic nou s-ar impune... Intoleranta denota stupiditate, iar prostia ...... prostia ucide...
![]()
Iar miserupismul ma lasa apsolut, dar apsolut rece.
Hmmm.. Statisticile arata totusi ca femeile traiesc mai mult decat barbatii... Sa fie vorba doar despre acelea care s-au lasat de femei? Sau despre cele care inca nu s-au lasat de femei?kinga wrote:Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult.......doar ca ti se pare ca timpul trece mai incet. Clement Freud
Da mai Kinga, insa mai stiu si un alt Freud, ala cu psihanaliza, care zicea : "Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea"kinga wrote:Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult.......doar ca ti se pare ca timpul trece mai incet. Clement Freud
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests