V-ati apucat de invatat ?!?

Examene, rezultate, pareri, etc
DD

Post by DD » 02 Aug 2006, 16:15

Cum merge pe caldura asta ???

Ce metode folositi pentru a invata mai eficient ?!?

Eu unul nu ma pot concentra mai deloc... nu reusesc sa ma adun odata !!! :(

ramonn

Post by ramonn » 03 Aug 2006, 07:11

dupa cum spunea un intelept de pe forumu baroului, "doar maimutele nu iau acest examen". ca intindere a materiei e chiar mai mult ca la inm insa se tot vorbeste despre conditiile de supraveghere, "indulgenta" (frauda) la corectare si faptu ca se intra cu 7, asa ca ...

bobocu

Post by bobocu » 03 Aug 2006, 11:05

au as pune altfel intrebarea pt cei care dau la barou in bucuresti
Ati pus la ciorap 1000 eur pt taxe?
de luat anul trecut s-a luat usor
eu am picat la spete la inm si baroul mi s-a parut usor fata de examenul inm

ramonn

Post by ramonn » 03 Aug 2006, 19:12

la firmele care se respecta iti plateste maestru, sau iti permiti din salariu pe o luna. la celelalte slabe sanse de facut clienti, ramane la nivelu de mandrie personala

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 03 Aug 2006, 19:58

ramonn wrote: "doar maimutele nu iau acest examen"...
Pai bine, ramonn, tocmai ele, care ar putea ...executa cele mai grozave acrobatii la bara??...too bad.. :(|)

raluca_mihaela

Post by raluca_mihaela » 03 Aug 2006, 19:58

pentru statutul av, codul deontologic in afara de legislatie dupa ce invatati? ca eu nu am decat legislatia

DD

Post by DD » 03 Aug 2006, 20:58

[quote="raluca_mihaela"]pentru statutul av, codul deontologic in afara de legislatie dupa ce invatati? ca eu nu am decat legislatia[/quote]

eu unul numai legislatia o invat.

nu cred ca mai exista si altceva dupa care sa inveti la acest capitol (gen cursuri sau ceva in genul).... sau exista ?!?

dar la proceduri dupa ce autori inveti ?

DD

Post by DD » 04 Aug 2006, 17:05

voi invatati tot ce tine de subiectul legat de raportul juridic civil ??? pt ca asa cum este in tematica examenului nu ar reiesi ca trebuie invatat chiar tot. m-am uitat si peste subiectele de anul trecut si nu am vazut nici macar unul care sa fie din raportul juridic, asa ca am o mare dilema: sa invat tot sau sa invat numai notiunile generale despre acest subiect si apoi sa trec mai departe ?!?

ramonn

Post by ramonn » 04 Aug 2006, 19:22

ramonn wrote: "doar maimutele"
ce dreaq o fi vrand sa spuna ?

ildi

Post by ildi » 04 Aug 2006, 19:23

ramonn wrote:la firmele care se respecta iti plateste maestru,

:x :mrgreen:

sau iti permiti din salariu pe o luna.
....al intretinatorului.
Daca esti unic intretinator, credit doar cu buletinul.

ildi

Post by ildi » 04 Aug 2006, 19:48

DD wrote:voi invatati tot ce tine de subiectul legat de raportul juridic civil ??? pt ca asa cum este in tematica examenului nu ar reiesi ca trebuie invatat chiar tot. m-am uitat si peste subiectele de anul trecut si nu am vazut nici macar unul care sa fie din raportul juridic, asa ca am o mare dilema: sa invat tot sau sa invat numai notiunile generale despre acest subiect si apoi sa trec mai departe ?!?
Tematica este orientativa, in general se respecta subiectele afisate.
Dar daca ai timp suficient, si ai, daca ai inceput sa inveti deja, atunci citeste macar, sa ai habar.

robin_hood_2

Re: V-ati apucat de invatat ?!?

Post by robin_hood_2 » 05 Aug 2006, 00:33

DD wrote:Eu unul nu ma pot concentra mai deloc... nu reusesc sa ma adun odata !!! :(
Dede, spune te rog, cu ce te putem ajuta?Eu am niste idei, dan s-ar putea sa te deprime :|

DD

Re: V-ati apucat de invatat ?!?

Post by DD » 05 Aug 2006, 11:00

[quote="robin_hood_2"]Dede, spune te rog, cu ce te putem ajuta?Eu am niste idei, dan s-ar putea sa te deprime :|[/quote]

Pai hai sa auzim !!!

Deprima-ma !!! :grin: [/quote]

krisstina

Post by krisstina » 06 Aug 2006, 08:13

ramonn wrote:la firmele care se respecta iti plateste maestru, sau iti permiti din salariu pe o luna.
Care sunt acelea, in Bucuresti?

ramonn

Post by ramonn » 06 Aug 2006, 13:14

hai sa nu exageram. stiu ce vrei sa spui, dar se pot strange banii. intr-adevar la inceput salariile sunt ff mici in raport cu castigurile "seniorilor"

Post Reply