V-ati apucat de invatat ?!?
Cum merge pe caldura asta ???
Ce metode folositi pentru a invata mai eficient ?!?
Eu unul nu ma pot concentra mai deloc... nu reusesc sa ma adun odata !!! :(
Cum merge pe caldura asta ???
Ce metode folositi pentru a invata mai eficient ?!?
Eu unul nu ma pot concentra mai deloc... nu reusesc sa ma adun odata !!! :(
[quote="raluca_mihaela"]pentru statutul av, codul deontologic in afara de legislatie dupa ce invatati? ca eu nu am decat legislatia[/quote]
eu unul numai legislatia o invat.
nu cred ca mai exista si altceva dupa care sa inveti la acest capitol (gen cursuri sau ceva in genul).... sau exista ?!?
dar la proceduri dupa ce autori inveti ?
eu unul numai legislatia o invat.
nu cred ca mai exista si altceva dupa care sa inveti la acest capitol (gen cursuri sau ceva in genul).... sau exista ?!?
dar la proceduri dupa ce autori inveti ?
voi invatati tot ce tine de subiectul legat de raportul juridic civil ??? pt ca asa cum este in tematica examenului nu ar reiesi ca trebuie invatat chiar tot. m-am uitat si peste subiectele de anul trecut si nu am vazut nici macar unul care sa fie din raportul juridic, asa ca am o mare dilema: sa invat tot sau sa invat numai notiunile generale despre acest subiect si apoi sa trec mai departe ?!?
Tematica este orientativa, in general se respecta subiectele afisate.DD wrote:voi invatati tot ce tine de subiectul legat de raportul juridic civil ??? pt ca asa cum este in tematica examenului nu ar reiesi ca trebuie invatat chiar tot. m-am uitat si peste subiectele de anul trecut si nu am vazut nici macar unul care sa fie din raportul juridic, asa ca am o mare dilema: sa invat tot sau sa invat numai notiunile generale despre acest subiect si apoi sa trec mai departe ?!?
Dar daca ai timp suficient, si ai, daca ai inceput sa inveti deja, atunci citeste macar, sa ai habar.
Re: V-ati apucat de invatat ?!?
Dede, spune te rog, cu ce te putem ajuta?Eu am niste idei, dan s-ar putea sa te deprimeDD wrote:Eu unul nu ma pot concentra mai deloc... nu reusesc sa ma adun odata !!! :(

Re: V-ati apucat de invatat ?!?
[quote="robin_hood_2"]Dede, spune te rog, cu ce te putem ajuta?Eu am niste idei, dan s-ar putea sa te deprime
[/quote]
Pai hai sa auzim !!!
Deprima-ma !!!
[/quote]

Pai hai sa auzim !!!
Deprima-ma !!!