INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
fanfanlatulipe
krmen wrote:fanfanlatulipe wrote:krmen wrote:cum adica? eu nu pricep voi nu cititi materia sau care e faza ca eu nu m-am prins, aveti niste grile miraculoase din care se da,grile ce va asigura reusita. chiar m-ati facut f f f curioasa
esti "blonda"?

bea ceva rece, poate te mai racoresti s-ar putea ca de la atata efort intelectual sa ti se fi incins creierul mai ales ca ai ajuns la performanta de a concluziona ca sunt blonda!!! bingo

felicitari ai castigat premiul cel mare pentru a intra in posesia lui trebuie totusi sa depasesti IQ unei

!
mda...adevarat...se pare ca esti o persoana cu care nu se poate glumi...sau care nu pricepe glumele...sau nu "se prinde" atunci cand se glumeste...si iar ajungem la nuanta parului...din (de pe) cap...cerc vicios...hmmm...
p.s. cu iq-ul meu de

o sa reusesc la examen...tu ai grija de parul tau (stii ca si asta e o gluma, da?

)
-
kalalbastru
Abia s-a anuntat evenimentun anului si voi va paruiti deja? Peste 2 luni ce o sa mai faceti? Aruncati cu nucleare unu in altun? Donnt make war, be happy ! Ca in C.Pen. mai exista art. 322

-
fanfanlatulipe
eu am incheiat subiectun
-
krmen
mda...adevarat...se pare ca esti o persoana cu care nu se poate glumi...sau care nu pricepe glumele...sau nu "se prinde" atunci cand se glumeste...si iar ajungem la nuanta parului...din (de pe) cap...cerc vicios...hmmm...
p.s. cu iq-ul meu de

o sa reusesc la examen...tu ai grija de parul tau (stii ca si asta e o gluma, da?

)
constat ca nici tu nu esti prea receptiv la glume, apoi nu vad ce pretentie as putea sa am...

multa bafta la examen... sau poate nu ai nevoie
-
kalalbastru
fanfanlatulipe wrote:eu am incheiat subiectun
Be cool, ca dnaia esti barbat!

Apropositoooo ! Ai neshte creioane colorate de vanzare? Ca io le-am tocit pnale mele tot colorand la grilele astea

-
krmen
fanfanlatulipe wrote:eu am incheiat subiectun
si eu... :)
-
fanfanlatulipe
krmen wrote:fanfanlatulipe wrote:eu am incheiat subiectun
si eu... :)
perfect
sa ne concentram pe subiect: examen inm !
p.s. mana pe carte toti si invatati...ca vreau sa va vad admisi pe lista...sub mine (pe lista)

-
krmen

dupa ce carte de procedura civila invatati? as vrea sa stiu ca care este cea potrivita? sau macar preferata...
-
LexLegis
Din cate stiu eu Ciobanu!
-
krmen
LexLegis wrote:Din cate stiu eu Ciobanu!
Ciobanu si Boroi sau Ciobanu-Tratat de proc civ?
-
fanfanlatulipe
Ciobanu si Boroi
Mihaela Tabarca
Codul adnotat - Boroi, Spineanu
-
krmen
fanfanlatulipe wrote:Ciobanu si Boroi
Mihaela Tabarca
Codul adnotat - Boroi, Spineanu
multumesc, spor la treaba :)