Intrebare importanta

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 05 Jul 2006, 13:22

krmen wrote:
fanfanlatulipe wrote:
krmen wrote:cum adica? eu nu pricep voi nu cititi materia sau care e faza ca eu nu m-am prins, aveti niste grile miraculoase din care se da,grile ce va asigura reusita. chiar m-ati facut f f f curioasa
esti "blonda"? :grin:

bea ceva rece, poate te mai racoresti s-ar putea ca de la atata efort intelectual sa ti se fi incins creierul mai ales ca ai ajuns la performanta de a concluziona ca sunt blonda!!! bingo :aplauze: felicitari ai castigat premiul cel mare pentru a intra in posesia lui trebuie totusi sa depasesti IQ unei :(|) !
mda...adevarat...se pare ca esti o persoana cu care nu se poate glumi...sau care nu pricepe glumele...sau nu "se prinde" atunci cand se glumeste...si iar ajungem la nuanta parului...din (de pe) cap...cerc vicios...hmmm...

p.s. cu iq-ul meu de :(|) o sa reusesc la examen...tu ai grija de parul tau (stii ca si asta e o gluma, da? :grin: )

kalalbastru

Post by kalalbastru » 05 Jul 2006, 13:39

Abia s-a anuntat evenimentun anului si voi va paruiti deja? Peste 2 luni ce o sa mai faceti? Aruncati cu nucleare unu in altun? Donnt make war, be happy ! Ca in C.Pen. mai exista art. 322 :mrgreen:

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 05 Jul 2006, 13:45

eu am incheiat subiectun

krmen

Post by krmen » 05 Jul 2006, 13:54

mda...adevarat...se pare ca esti o persoana cu care nu se poate glumi...sau care nu pricepe glumele...sau nu "se prinde" atunci cand se glumeste...si iar ajungem la nuanta parului...din (de pe) cap...cerc vicios...hmmm...

p.s. cu iq-ul meu de :(|) o sa reusesc la examen...tu ai grija de parul tau (stii ca si asta e o gluma, da? :grin: )

constat ca nici tu nu esti prea receptiv la glume, apoi nu vad ce pretentie as putea sa am... :arrow: multa bafta la examen... sau poate nu ai nevoie :fluierat:

kalalbastru

Post by kalalbastru » 05 Jul 2006, 14:03

fanfanlatulipe wrote:eu am incheiat subiectun
Be cool, ca dnaia esti barbat! :grin: Apropositoooo ! Ai neshte creioane colorate de vanzare? Ca io le-am tocit pnale mele tot colorand la grilele astea :fluierat:

krmen

Post by krmen » 05 Jul 2006, 14:12

si eu... :)

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 05 Jul 2006, 14:57

krmen wrote:
si eu... :)
perfect :lol:

sa ne concentram pe subiect: examen inm !

p.s. mana pe carte toti si invatati...ca vreau sa va vad admisi pe lista...sub mine (pe lista) :grin:

krmen

Post by krmen » 05 Jul 2006, 17:46

:?: dupa ce carte de procedura civila invatati? as vrea sa stiu ca care este cea potrivita? sau macar preferata...

LexLegis

Post by LexLegis » 05 Jul 2006, 19:22

Din cate stiu eu Ciobanu!

krmen

Post by krmen » 05 Jul 2006, 20:07

LexLegis wrote:Din cate stiu eu Ciobanu!
Ciobanu si Boroi sau Ciobanu-Tratat de proc civ?

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 06 Jul 2006, 08:51

Ciobanu si Boroi
Mihaela Tabarca
Codul adnotat - Boroi, Spineanu

krmen

Post by krmen » 06 Jul 2006, 09:14

fanfanlatulipe wrote:Ciobanu si Boroi
Mihaela Tabarca
Codul adnotat - Boroi, Spineanu
multumesc, spor la treaba :)

Post Reply