in caz de suspendarea contractului individuala de munca in decizia de suspendarea trebuie prevazut un termen pana la care angajatul trebuie sa se prezinte din nou la locul de munca???? unde gasesc dispozitii in acest sens????????
Multumesc celor care imi vor raspunde.
suspendarea contr. individual de munca
[in caz de suspendarea contractului individuala de munca in decizia de suspendarea trebuie prevazut un termen pana la care angajatul trebuie sa se prezinte din nou la locul de munca???? unde gasesc dispozitii in acest sens????????
Multumesc celor care imi vor ra
In cazul in care se emite de catre societate o decizie de suspendare a CIM trebuie sa ai in spate cererea angajatului (de suspendare, concediu fara plata etc) in care acesta se precizeze perioada pentru care face cererea. e recomandat sa ceri acest lucru, ca o protectie pentru angajator, deoarece daca angajatul pleaca ..de ex in strainatate la munca si nu mai vine..nu ai cum sa-i desfaci contractul de munca. ramane..as..in stand by...[/quote]
Multumesc celor care imi vor ra
In cazul in care se emite de catre societate o decizie de suspendare a CIM trebuie sa ai in spate cererea angajatului (de suspendare, concediu fara plata etc) in care acesta se precizeze perioada pentru care face cererea. e recomandat sa ceri acest lucru, ca o protectie pentru angajator, deoarece daca angajatul pleaca ..de ex in strainatate la munca si nu mai vine..nu ai cum sa-i desfaci contractul de munca. ramane..as..in stand by...[/quote]