suspendarea contr. individual de munca

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
sisi

suspendarea contr. individual de munca

Post by sisi » 17 May 2006, 20:50

in caz de suspendarea contractului individuala de munca in decizia de suspendarea trebuie prevazut un termen pana la care angajatul trebuie sa se prezinte din nou la locul de munca???? unde gasesc dispozitii in acest sens????????
Multumesc celor care imi vor raspunde.

Dyana

Post by Dyana » 17 May 2006, 22:38

Vezi dispozitiile Codului Muncii privind suspendarea c.i.m.(art.49-54).

adviser45

Post by adviser45 » 18 May 2006, 13:21

Suspendarea cim-ului va opera atata timp cat va exista si motivul care a dus la suspendare.
In decizie nu se va prevede nici un termen la care salariatul sa se intoarca la locul de munca, pentru ca n-ai cum.

maxxim

Post by maxxim » 18 May 2006, 13:52

Agree.

Doar ca unii stiu cand le expira incapacitatea temporara de munca .... daca n-au bani pentru nedeterminata!!!! :evil:

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

andro

Post by andro » 18 May 2006, 14:08

[in caz de suspendarea contractului individuala de munca in decizia de suspendarea trebuie prevazut un termen pana la care angajatul trebuie sa se prezinte din nou la locul de munca???? unde gasesc dispozitii in acest sens????????
Multumesc celor care imi vor ra

In cazul in care se emite de catre societate o decizie de suspendare a CIM trebuie sa ai in spate cererea angajatului (de suspendare, concediu fara plata etc) in care acesta se precizeze perioada pentru care face cererea. e recomandat sa ceri acest lucru, ca o protectie pentru angajator, deoarece daca angajatul pleaca ..de ex in strainatate la munca si nu mai vine..nu ai cum sa-i desfaci contractul de munca. ramane..as..in stand by...[/quote]

nicol--

Post by nicol-- » 04 Jul 2006, 09:19

Bun gasit, tuturor :!: Am si eu o intrebare: pentru suspendarea contr.individual de munca pentru crestere copil, este necesar un formular special de la camera de munca :?:

aiurel

Post by aiurel » 04 Jul 2006, 09:48

Nu este nevoie.
E suficienta o cerere.

Post Reply