decizie desfiintare loc de munca
In cazul in care un salariat refuza sa semneze decizia (desi pentru preaviz a semnat de luare la cunostinta), daca ii trimit acasa decizia cu confirmare de primire, procedez corect?
In decizie pot trece data postei, a confirmarii de primire?
In decizie pot trece data postei, a confirmarii de primire?
Astept confirmarea de primire in care este scrisa data la care a primit salariata decizia.
Acum, va trebui sa emit decizia din nou, sa trec data postei din confirmare, sa o trimit la itm impreuna cu cartea ei de munca si in intervalul asta de 5 zile sa ajunga si la ea.
Acum, va trebui sa emit decizia din nou, sa trec data postei din confirmare, sa o trimit la itm impreuna cu cartea ei de munca si in intervalul asta de 5 zile sa ajunga si la ea.
Eu zic ca e ok daca ai previzul semnat iar decizia nu. Cel putin eu nu am avut probleme din cauaz ca am depus la ITM decizia de incetare nesemnata de salariat atata timp cat am anexat documentul in baza caruia am emis-o (previz, demisia salariatului sau cererea de incetare prin acordul partilor). Dar a propos de subiect, voi nu aveti probleme daca depuneti decizia inainte ca statele de plata sa fie inregistrate la ITM?
Eu zic ca e ok daca ai previzul semnat iar decizia nu. Cel putin eu nu am avut probleme din cauza ca am depus la ITM decizia de incetare nesemnata de salariat atata timp cat am anexat documentul in baza caruia am emis-o (preaviz, demisia salariatului sau cererea de incetare prin acordul partilor). Dar a propos de subiect, voi nu aveti probleme daca depuneti decizia inainte ca statele de plata sa fie inregistrate la ITM?
Re: decizie desfiintare loc de munca
shimmer wrote:Astept confirmarea de primire in care este scrisa data la care a primit salariata decizia.
8O 8O 8O
Adica va fi aceeasi decizie cu doua date diferite??
tinand cont de faptul ca ea a refuzat sa o semneze, cum fac eu dovada ca i s-a comunicat decizia ? nu intocmind alta in care trec data postei?
Daca se duce cu decizia in instanta se tine cont de termenul de 5 zile de la data emiterii.
Eu nu aveam de unde sa stiu ca refuza semnarea ei!
Salariata nu e din Bucuresti.
decizia pe care i-am trimis-o nu avea stampila itm-ului deoarece aveam mai intai nevoie de semnatura salariatei
Decizia poate fi contestata daca nu are stampila itm-ului pe ea?
gresesc undeva?
Daca se duce cu decizia in instanta se tine cont de termenul de 5 zile de la data emiterii.
Eu nu aveam de unde sa stiu ca refuza semnarea ei!
Salariata nu e din Bucuresti.
decizia pe care i-am trimis-o nu avea stampila itm-ului deoarece aveam mai intai nevoie de semnatura salariatei
Decizia poate fi contestata daca nu are stampila itm-ului pe ea?
gresesc undeva?
Re: decizie desfiintare loc de munca
1.
2.
3.
Cred ca te referi la Decizia de incetare a CIM ca urmare a desfiintarii lucului de munca;shimmer wrote:decizie desfiintare loc de munca
2.
Nu e o scuza. Trebuia sa prevezi si sa iei in calcul;shimmer wrote:Eu nu aveam de unde sa stiu ca refuza semnarea ei!
3.
NU.shimmer wrote:Decizia poate fi contestata daca nu are stampila itm-ului pe ea?
Nu trebuie confundata decizia de desfacere a contractului individual de munca cu decizia de desfintare a postului.
Decizia de desfacere a CIM se poate lua ca urmare a desfiintarii postului.
Nu te sfatuiesc sa trimiti cartea de munca prin posta sau altfel. Cartea de munca se preda salariatului pe baza de semnatura de primire.
Decizia de desfacere a CIM se poate lua ca urmare a desfiintarii postului.
Nu te sfatuiesc sa trimiti cartea de munca prin posta sau altfel. Cartea de munca se preda salariatului pe baza de semnatura de primire.
Nu, nu le confund!
Intr-adevar trebuia sa scriu clar in titlu "decizie de incetare cim ca urmare a desfiintatii postului"
Intr-adevar trebuia sa scriu clar in titlu "decizie de incetare cim ca urmare a desfiintatii postului"