ASTA ESTE FAIMOSUL ORDIN NR. 384/20.01.2006
ORDIN
MINISTRUL JUSTITIEI SI MINISTRUL SANATATII;
AVAND IN VEDERE DISPOZITIILE ART.14 ALIN2 LIT.E SI ART.64 ALIN1 DIN LEGEA NR. 303/2004 PRIVIND STATUTUL JUDECATORILOR SI PROCURORILOR, REPUBLICATA
EMIT URMATORUL:
ORDIN
ART.I ORDINUL COMUN AL MINISTRULUI JUSTITIEI NR. 548/11.04.2005 SI LA MINISTRILUI SANATATII NR. 363/13.04.2005 SE MODIFICA DUPA CUM URMEAZA:
- ART.II DIN ORDIN VA VAEA URMATORUL CUPRINS:
" ART.II-CELE DOUA COMISII VOR FUNCTIONA LA CENTRUL MEDICAL DE DIAGNOSTIC TRATAMENT AMBULATOR SI MEDICINA PREVENTIVA DIN BUCURESTI, STR. WASHINTON NR.8-10, SECTOR 1, AVAND COMPONENTA PREVAZUTA IN ANEXA NR.1 CARE FACE PARTE INTEGRANTA DIN PREZENTUL ORDIN"
- SE ABROGA DISPOZITIILE ART. III SI IV
ART.II DIRECTIA PENTRU RESURSE UMANE SI RELATII CU CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII SI SERVICIUL DE ASISTENTA MEDICALA DIN MINISTERUL JUSTITIEI VOR ADUC ELA INDEPLINIRE DISPOZITIILE PREZENTULUI ORDIN.
DAT IN BUCURETI, 20 IANUARIE 2006
dispozitiile art. III si IV pe care le abroga se refera la :
Art.III Metodologia de examinare si abremul medical pentru exerciatrea functiei de magistrat sunt cele prevazute in Anexa nr.2
Art IV Anexele 1 si 2 sunt parte componenta a prezentului ordin.
Anexa 1 se refera la comisia de expertiza care a fost modoficata prin noul ordin
Anexa 2 se refera la metodologia de examinare care a fost abrogata prin noul ordin, si mai este si anexa 1A care se refera la baremele medicale pentru exercitarea functiei in magistratura care la fel a fost aborgata.
Aici intra 371 de boli, calsificate in 3 categorii:
-inapt
-apt
-apt 1 adica cu aporbarea serviciul de asistenta medicala din cadrul mj.
oricum, acesta lista nu mai e valabila.
Sper ca v-am fost de ajutor, nu am cum sa postez tot ordinul (cel care a fost modificat) cu anexele pt. ca e foarte mare si il am in forma scrisa, iar ca sa ma apuc sa-l scriu ma apuca anul nou
dar daca pe cineva il intereseaza o boala anume il pot ajuta.