La fel si magazinul ala: accesibil publicului prin destinatia sa

Am stat si m-am gandit si acum vad de unde vine problema.dricaru wrote:
Bagatzi la cap ca magazinele cu program st locuri publice doar daca st mai multe ps in ele!!!!!!!! haloooo!!!!!![]()
![]()
![]()
Problema mea era de finetze...in sensul unei interpretari teleologice a expresiei de fapta sav in loc public.....
Si anume ca legiuitorul a vrut sa sanct mai aspru faptele care au rezonanta sociala, care provoaca temerea publicului, cetetenilor...
Iar in speta ar fi putut fi vazuta de afara de alte persoane, mai multe...deci ne-am afla pe ipoteza legiuitorului...
Teza mi se pare excelenta. Cred insa ca se combina si cu cea a rezonantei sociale sporite.mariusms wrote: ....sa devina mai sigur pe el in astfel de locuri, cum este cazul magazinului, unde vanzatorul nu poate sa-l supravegheze numai pe el, mai trebuind sa se uite si la usa (sa nu intre vreun aurolac de ex) si la alti cumparatori (daca sunt acolo).
...deoarece nu este totdeauna accesibil publicului, ci un loc accesibil publicului numai in orele in care functioneaza...orange wrote: Ca atare, instantele au considerat in mod gresit ca omorul este calificat, deoarece nu este totdeauna accesibil publicului, ci un loc accesibil publicului numai in orele in care functioneaza si nu este public potrivit legii, decat daca sunt de fata doua sau mai multe persoane.
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests