Cine ma ajuta?..:(
Am o paguba creata de administratorul societatii in valoare de 60.000 RON , paguba pe care o recunoaste.
Societatea nu-i poate face decizie de imputatie deoarece, aceasta notiune nu mai exista in Codul Muncii.In aceasta situatie nu-mi ramane ca solutie decat prevederile art.270 C Muncii , respectiv raspunderea civila contractuala si trebuie sa ma adresez instantei?
Va multumesc tuturor pentru ajutor...:)
Cine ma ajuta?...:(
"Paguba creata de administratorul societatii in valoare de 60.000 RON , paguba pe care o recunoaste"attorneyatlaw wrote:administratorul era angajat al societatii? In aceasta functie, de administrator?
Pentru ca altfel mai ai si Legea 31/90 privind societatile comerciale. ma refer la partea cu raspunderea administratorului.
Oricum, tot instanta, draguta de ea.
are legatura cu cineva de la "administrare site, forum" avocatura.com?
Pentru ca eu tot nu inteleg. Dar daca vrei, te ajut si eu.
Da-l in judecata.
Eu zic ca ai mai avea 2 solutii (asta pentru ca omul tau recunoaste prejudiciul):
1) Semneaza un angajament de plata pt. suma respectiva si, daca nu plateste, il actionezi pe cerere de somatie de plata.Dupa care ex. silita
2) Il pui sa-ti semneze un bilet la ordin pt. suma respectiva, beneficiar fiind SC-ul. Biletul la ordin este titlu executor, il investesti cu formula ex.si faci ex. silita. Este cel mai elegant si nu pierzi timp in instanta ca sa te judeci pe fond.
2) Il pui sa-ti semneze un bilet la ordin pt. suma respectiva, beneficiar fiind SC-ul. Biletul la ordin este titlu executor, il investesti cu formula ex.si faci ex. silita. Este cel mai elegant si nu pierzi timp in instanta ca sa te judeci pe fond.
Am o paguba creata de administratorul societatii in valoare de 60.000 RON , paguba pe care o recunoaste.
Societatea nu-i poate face decizie de imputatie deoarece, aceasta notiune nu mai exista in Codul Muncii.In aceasta situatie nu-mi ramane ca solutie decat prevederile art.270 C Muncii , respectiv raspunderea civila contractuala si trebuie sa ma adresez instantei?
Va multumesc tuturor pentru ajutor...:)
Re: Cine ma ajuta?...:(
Nicule.... proceednicuvar wrote:
Va rog sa ma scuzati ca intervin din nou. Subiectul trebuie mutat in alta parte.
Re: Cine ma ajuta?...:(
Mi-ar placea... Dar aici, la Administrare forum ... nu se poate. Numai costy.wittmann wrote:Nicule.... proceednicuvar wrote:
Va rog sa ma scuzati ca intervin din nou. Subiectul trebuie mutat in alta parte.