Cine ma ajuta?...:(

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
teodora29

Cine ma ajuta?...:(

Post by teodora29 » 18 Nov 2005, 17:03

Cine ma ajuta?..:(
Am o paguba creata de administratorul societatii in valoare de 60.000 RON , paguba pe care o recunoaste.
Societatea nu-i poate face decizie de imputatie deoarece, aceasta notiune nu mai exista in Codul Muncii.In aceasta situatie nu-mi ramane ca solutie decat prevederile art.270 C Muncii , respectiv raspunderea civila contractuala si trebuie sa ma adresez instantei?
Va multumesc tuturor pentru ajutor...:)

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 18 Nov 2005, 17:12

administratorul era angajat al societatii? In aceasta functie, de administrator?
Pentru ca altfel mai ai si Legea 31/90 privind societatile comerciale. ma refer la partea cu raspunderea administratorului.
Oricum, tot instanta, draguta de ea.

nicuvar

Post by nicuvar » 18 Nov 2005, 17:40

attorneyatlaw wrote:administratorul era angajat al societatii? In aceasta functie, de administrator?
Pentru ca altfel mai ai si Legea 31/90 privind societatile comerciale. ma refer la partea cu raspunderea administratorului.
Oricum, tot instanta, draguta de ea.
"Paguba creata de administratorul societatii in valoare de 60.000 RON , paguba pe care o recunoaste"

are legatura cu cineva de la "administrare site, forum" avocatura.com?
Pentru ca eu tot nu inteleg. Dar daca vrei, te ajut si eu.
Da-l in judecata.

dinubocos

Post by dinubocos » 18 Nov 2005, 17:43

Nu se poate incheia un angajament de plata in forma autentica?

fuji

Post by fuji » 18 Nov 2005, 17:48

Eu zic ca ai mai avea 2 solutii (asta pentru ca omul tau recunoaste prejudiciul):
1) Semneaza un angajament de plata pt. suma respectiva si, daca nu plateste, il actionezi pe cerere de somatie de plata.Dupa care ex. silita
2) Il pui sa-ti semneze un bilet la ordin pt. suma respectiva, beneficiar fiind SC-ul. Biletul la ordin este titlu executor, il investesti cu formula ex.si faci ex. silita. Este cel mai elegant si nu pierzi timp in instanta ca sa te judeci pe fond.

nicuvar

Re: Cine ma ajuta?...:(

Post by nicuvar » 18 Nov 2005, 17:52

teodora29 wrote:Cine ma ajuta?..:(
Am o paguba creata de administratorul societatii in valoare de 60.000 RON , paguba pe care o recunoaste.
Societatea nu-i poate face decizie de imputatie deoarece, aceasta notiune nu mai exista in Codul Muncii.In aceasta situatie nu-mi ramane ca solutie decat prevederile art.270 C Muncii , respectiv raspunderea civila contractuala si trebuie sa ma adresez instantei?
Va multumesc tuturor pentru ajutor...:)
Va rog sa ma scuzati ca intervin din nou. Subiectul trebuie mutat in alta parte.

wittmann

Post by wittmann » 18 Nov 2005, 17:57

nicuvar wrote:
Va rog sa ma scuzati ca intervin din nou. Subiectul trebuie mutat in alta parte.
Nicule.... proceed

nicuvar

Post by nicuvar » 18 Nov 2005, 18:06

wittmann wrote:
nicuvar wrote:
Nicule.... proceed
Mi-ar placea... Dar aici, la Administrare forum ... nu se poate. Numai costy.

serafim

Post by serafim » 18 Nov 2005, 20:25

:-D :-D :-D eeeei nicu :-| nicu :roll: te oferi sa ajuti...apoi spui ca..nu poti daaaar dai vina pe costy...paaaai e frumos ce faci ???? :-D :-D :-D

Post Reply