Acuzat de ceva ce nu am savirsit

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
bird

Acuzat de ceva ce nu am savirsit

Post by bird » 12 Nov 2005, 18:29

De unde incep daca sint acuzat de un furt ce nu l-am savirsit si sint prins intr-o capcana de tipa ce de fapt este bagata se pare in acest furt si a fost angajata in acel loc de munca. Eu nu am fost angajat acolo; singurul lucru este ca am fost cunostinta cu respectiva si ea incearca sa ma bage in acest scandal.

Persoana respectiva a facut acte false si a semnat in fals cu semnatura mea ca si cum eu am primit bani din firma ca imprumut.

minodora

Post by minodora » 12 Nov 2005, 19:04

Puteti sa intrati in detalii?

ainsof

Post by ainsof » 13 Nov 2005, 07:43

S-a pus in miscare actiunea penala?

murik

Post by murik » 13 Nov 2005, 13:46

Pentru a te ajuta, este nevoie ca sa descrii in amanunut ce si cum s-a intimplat. Deci, te asteptam a reveni.

flaviusnet

Re: Acuzat de ceva ce nu am savirsit

Post by flaviusnet » 13 Nov 2005, 14:19

sunt sigur ca aici sunt forte extraterestre pe care noi muritorii de rand nu le putem intelege :-D
nu,acum pe bune.chiar nu ai dat nici o informatie juridica.daca zici totusi ca esti acuzata,trebuie sa incepi sa strangi probe care sa dovedeasca contrariul

mariusms

Post by mariusms » 13 Nov 2005, 14:31

Despre ce capcana este vorba? Presupun ca ai fost in eroare de fapt, dar nu putem merge pe banuieli.

dricaru

Post by dricaru » 13 Nov 2005, 21:26

Si pina la urma nici la puscarica nu e asa de rau...
Mai ales daca ajungi pe Rahova...
:evil: :evil: :evil:

Apropo...e atit de nasol mesajul tau(aiurea, lipsit de pcte de reper) incit nu o sa ma ostenesc sa-ti raspund.

bird

Post by bird » 15 Nov 2005, 02:32

minodora wrote:Puteti sa intrati in detalii?
Persoana respectiva a facut acte false si a semnat in fals cu semnatura mea ca si cum eu am primit bani din firma ca imprumut.

Multumesc.

wittmann

Post by wittmann » 15 Nov 2005, 17:40

Cel mai bun sfat: vorbeste cu un avocat. Sfaturi dupa ureche pot sa dea multi. Degeaba ne spui ca persoana respectiva a facut acte false si ti-a falsificat semnatura, ca mare lucru nu-ti putem spune...

murik

Post by murik » 15 Nov 2005, 18:51

Asculta-l pe wittmann, si ia-ti un avocat caruia sa-i povestesti TOTUL si cu toata sinceritatea. Si daca e asa cum spui tu, scapi de necaz.. pentru ca e ciudat cum firma ar fi putut credita salariatii (are oare trecut acea activitate conform cod CAEN in ob. de activitate?).. si daca semnatura nu e a ta se poate face expertiza grafologica..
Dar revin: ia-ti un avocat - daca s-a pus in miscare actiunea penala.

Post Reply