Acuzat de ceva ce nu am savirsit
Acuzat de ceva ce nu am savirsit
De unde incep daca sint acuzat de un furt ce nu l-am savirsit si sint prins intr-o capcana de tipa ce de fapt este bagata se pare in acest furt si a fost angajata in acel loc de munca. Eu nu am fost angajat acolo; singurul lucru este ca am fost cunostinta cu respectiva si ea incearca sa ma bage in acest scandal.
Persoana respectiva a facut acte false si a semnat in fals cu semnatura mea ca si cum eu am primit bani din firma ca imprumut.
Persoana respectiva a facut acte false si a semnat in fals cu semnatura mea ca si cum eu am primit bani din firma ca imprumut.
Re: Acuzat de ceva ce nu am savirsit
sunt sigur ca aici sunt forte extraterestre pe care noi muritorii de rand nu le putem intelege
nu,acum pe bune.chiar nu ai dat nici o informatie juridica.daca zici totusi ca esti acuzata,trebuie sa incepi sa strangi probe care sa dovedeasca contrariul

nu,acum pe bune.chiar nu ai dat nici o informatie juridica.daca zici totusi ca esti acuzata,trebuie sa incepi sa strangi probe care sa dovedeasca contrariul
Asculta-l pe wittmann, si ia-ti un avocat caruia sa-i povestesti TOTUL si cu toata sinceritatea. Si daca e asa cum spui tu, scapi de necaz.. pentru ca e ciudat cum firma ar fi putut credita salariatii (are oare trecut acea activitate conform cod CAEN in ob. de activitate?).. si daca semnatura nu e a ta se poate face expertiza grafologica..
Dar revin: ia-ti un avocat - daca s-a pus in miscare actiunea penala.
Dar revin: ia-ti un avocat - daca s-a pus in miscare actiunea penala.